Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politist gorjean condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita

Adevărul Adevărul,
Politist gorjean condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare pentru luare de mita

Doi politisti, din dosarul Mafia carbunelui au fost condamnati, ieri, de Tribunalul Gorj la pedepse de inchisoare cu suspendare, dar si cu executare. in acelasi. continuă pe Adevărul

Un american acuzat de infiltrare, condamnat la zece ani de inchisoare in Iran

Un cetatean american, acuzat de infiltrare, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, a anuntat duminica justitia iraniana, fara sa-i dezvaluie identitatea, relateaza AFP.

Un american, acuzat de infiltrare in Iran, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Un cetatean american, acuzat de infiltrare, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, a anuntat duminica justitia iraniana, fara sa-i dezvaluie identitatea, relateaza AFP, potrivit News. ro.

SUA: Un barbat acuzat de infiltrare in Iran, condamnat la 10 ani de inchisoare

Un american suspectat de infiltrare de catre politie a primit zece ani de inchisoare, a anuntat duminica justitia iraniana, fara sa-i dezvaluie identitatea, potrivit.

EXCLUSIVITATE. Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, se lauda cu doctoratul, desi a fost exmatriculat acum patru ani |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Razvan Cuc a pastrat in biografia sa oficiala ca este inscris la studii doctorale, in timp ce Academia Romana a precizat pentru Romania libera ca acesta a fost dat afara in urma cu patru ani.

Germania: Angela Merkel spune ca intentioneaza sa ramana cancelar pentru inca patru ani

Sefa Executivului de la Berlin, Angela Merkel, a declarat intr-un interviu difuzat duminica de televiziunea germana ARD ca intentioneaza sa continue in functia de cancelar al Germaniei si in urmatorii patru ani, in contextul in care se intensifica pregatirile pentru alegerile legislative federale care vor avea loc pe data de 24 septembrie, transmite DPA.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel: Intentionez sa raman sefa Executivului german pentru inca patru ani

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat ca intentioneaza sa continue in pozitia de sefa a Executivului german si in urmatorii patru ani.

Accident mortal in Galati. Doua persoane, printre care un copil de patru ani, au decedat, iar alte trei sunt grav ranite

Tragedie in judetul Galati dupa ce un accident grav s-a produs pe DJ 251, intre localitatile Schela si Smardan. in urma impactului un copil de patru ani impreuna cu mama sa au.

Trei ani de inchisoare pentru buzoianul care a santajat o minora cu publicarea unor poze indecente

Barbatul din Parscov, retinut in luna ianuarie pentru ca santaja o minora din Cozieni cu poze in care aparea in ipostaze intime, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare si interzicerea unor drepturi civile.

Cristian Cioaca, aflat la inchisoare pentru uciderea Elodiei, a ramas fara apartament

Cristian Cioaca, politistul cunoscut ca cel care a omorat-o pe Elodia, a fost condamnat in anul 2014 la 16 ani si opt luni de inchisoare. Acesta a aflat recent ca se confrunta cu probleme.

Roman condamnat la inchisoare pentru cersetorie

Un cetatean roman a fost condamnat de un tribunal din Danemarca la 14 zile de inchisoare, in contextul in care in aceasta tara au intrat in vigoare masuri mai aspre menite sa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )