Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ponta, despre protestele pentru Rosia Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre protestele pentru Rosia Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost tot timpul informat cu privire la protestele legate de proiectul Rosia Montana de catre ministrul de Interne, seful Jandarmeriei si seful Politiei, mentionand ca se mandreste cu faptul ca manifestatiile nu au degenerat. continuă pe Adevărul

Ponta, despre protestele pentru Rosiua Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost tot timpul informat cu privire la protestele legat de proiectul Rosia Montana de catre ministrul de Interne, seful Jandarmeriei si seful Politiei, mentionand ca se mandreste cu faptul ca manifestatiile nu au degenerat.

Ce scrie presa straina despre protestele pentru Rosia Montana.

Mii de romani manifesteaza in fiecare seara, de o saptamana, impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 90, care marcheaza trezirea civica a unei noi generatii, afirma analistii citati de AFP, transmite Mediafax. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca, proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Antonescu se cearta cu Ponta pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a stiut ca statul roman va trebui sa plateasca despagubiri de doua miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana nu va primi aviz favorabil in Parlament, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Aktualitatea, de pe B1 TV. Declaratia lui Antonescu este insa in contradictoriu cu afirmatiile premierului, care a spus ca a discutat cu liderul PNL despre posibilele despagubiri la care ar putea fi obligat statul .

Norica Nicolai, PNL: Protestele privind Rosia Montana, expresia lipsei de dialog si de negociere intre societate si leadership politic

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca protestele indreptate impotriva exploatarii de la Rosia Montana reprezinta, in primul rand, expresia.

De ce sunt extraordinar de bune protestele pro Rosia Montana.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care .

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, arata sursele de presa.

Ponta: Consecinta stoparii proiectului Rosia Montana - stergerea judetului Alba de pe harta economica

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca in situatia respingerii proiectului privind Rosia Montana consecinta negativa este stergerea judetului Alba de pe harta economica, mentionand ca doreste ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )