Libnet.ro
UNICEF

12:31

Ponta, despre protestele pentru Rosiua Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre protestele pentru Rosiua Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost tot timpul informat cu privire la protestele legat de proiectul Rosia Montana de catre ministrul de Interne, seful Jandarmeriei si seful Politiei, mentionand ca se mandreste cu faptul ca manifestatiile nu au degenerat. continuă pe Adevărul

Ponta, despre protestele pentru Rosia Montana: Ma mandresc ca nu au degenerat

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca a fost tot timpul informat cu privire la protestele legate de proiectul Rosia Montana de catre ministrul de Interne, seful Jandarmeriei si seful Politiei, mentionand ca se mandreste cu faptul ca manifestatiile nu au degenerat.

Ce scrie presa straina despre protestele pentru Rosia Montana.

Mii de romani manifesteaza in fiecare seara, de o saptamana, impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 90, care marcheaza trezirea civica a unei noi generatii, afirma analistii citati de AFP, transmite Mediafax. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca, proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

Predoiu: Declaratia lui Ponta despre respingerea proiectului Rosia Montana, pur si simplu iresponsabila

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu spune ca premierul Victor Ponta a facut o declaratie pur si simplu iresponsabila in momentul in care a afirmat ca vom plati toti despagubirile pentru.

Victor Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea / Parlamentarii PSD vor vota in cunostinta de cauza

Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati, relateaza Agerpres. Eu sunt foarte preocupat de modul in care se va transmite in strainatate mesajul legat de acest proiect si vreau totusi sa prezint Romania ca o tara deschisa investitiilor straine. Nu vreau sa fim o tara care goneste pe toata lumea pentru simplul motiv ca nu exista in Romania resursele financiare pentru a ne dezvolta singuri, a mai spus premierul.

Protestele pentru salvarea Rosiei Montane s-au extins si in alte tari europene

Protestele pentru salvarea Rosiei Montane s-au extins si in alte tari europene. Romani din Cehia si Marea Britanie au iesit in strada si si-au manifestat nemultumirea fata de proiectul de exploatare a.

Victor Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul va pica in Parlament

Proiectul Rosia Montana va pica cel mai probabil in Parlament, da de inteles premierul Victor Ponta. Ponta a anuntat ca va avea o intalnire cu Crin Antonescu, pentru ca proiectul sa ajunga pe ordinea de zi.

Antonescu se cearta cu Ponta pentru Rosia Montana.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marti, ca nu a stiut ca statul roman va trebui sa plateasca despagubiri de doua miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana nu va primi aviz favorabil in Parlament, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Aktualitatea, de pe B1 TV. Declaratia lui Antonescu este insa in contradictoriu cu afirmatiile premierului, care a spus ca a discutat cu liderul PNL despre posibilele despagubiri la care ar putea fi obligat statul .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )