Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Adevărul Adevărul,
Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Victor Ponta despre uniunea bancara UE: Trebuie mai multa Europa, dar la modul onest, nu ipocrit

Romania nu trebuie sa ramana in afara evolutiilor din UE care conduc la crearea Mecanismului de Supraveghere Bancara pentru zona euro, dar intr-un sistem onest, nu ipocrit, si in care sa fie tratata ca partener egal, alaturi de celelalte tari europene, a declarat marti premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Uniunea bancara este mai eluziva decat insasi Uniunea Europeana

Ilegalistii Uniunii Europene au planificat o uniune bancara la ultima lor intalnire la nivel inalt. Presa internationala incearca sa tina pasul cu nenumaratete intalniri, dar se pare ca nu poate sa-l depaseasca pe Pristanda la numaratul steagurilor. Unii spun ca au fost 20 de intalniri cruciale, altii au ajuns cu numaratoarea la 22.

Victor Ponta despre stenogramele aparute in presa: Ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane...

Premierul Victor Ponta scrie duminica pe blogul personal, intr-un post intitulat Despre stenograme si autosesizari, ca este de acord cu decizia Inspectiei Judiciare a CSM de a se autosesiza cu privire la aparitia in mass-media a interceptarilor efectuate in dosarul lui Sorin Blejnar, in care apare si presedintele Traian Basescu, dar acuza institutia de dubla masura, intrebandu-se de ce CSM nu a procedat la fel si cand au aparut in presa stenograme despre el. Potrivit lui Ponta, aceasta practica a stenogramelor aparute in spatiul public ne aduc tuturor aminte de ce va lasa mostenire regimul Basescu: ura, mizerie, metode subterane, pentru ca de la el si de la Morar a inceput. De asemenea, premierul spune ca, personal, nu il cunoaste pe procurorul din cazul Blejnar, dar crede insa ca doamna Macovei il stie mult mai bine.

Ponta, despre o postarea a lui Nastase: Nu apuc sa citesc toate blogurile.

Premierul Victor Ponta a fost intrebat de jurnalisti, luni, cum comenteaza faptul ca Adrian Nastase a scris pe blog ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, el raspunzand ca nu apuca sa citeasca toate blogurile, informeaza Mediafax. Solicitat sa comenteze o postare a lui Adrian Nastase de pe blog, in care fostul lider al social-democratilor apreciaza ca USL are drept candidati persoane dintre cele mai ciudate, Ponta a raspuns: Asa. Iertati-ma, nu apuc sa citesc toate .

Ponta, despre stenogramele Basescu-Blejnar: CSM sa isi faca treaba.

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, referitor la aparitia in presa a unei convorbiri telefonice intre presedintele Traian Basescu si fostul sef ANAF, Sorin Blejnar, ca stenogramele care nu au legatura cu fapte penale nu au ce cauta intr-un dosar penal. S-a mai intamplat chestia asta cu stenogramele de o suta de ori. Stenogramele care nu au legatura cu fapte penale, n-au ce cauta la dosar, a explicat premierul. Ponta a accentuat faptul ca Consiliul Superior al Magistraturii CSM) nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )