Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ponta dezminte zvonurile ca SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania: Este o minciuna grosolana!

B1 B1,
Ponta dezminte zvonurile ca SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania: Este o minciuna grosolana!

Fostul premier Victor Ponta a scris pe pagina sa oficiala de Facebook despre informatia distribuita de EurActiv cu privire la o presupusa mutare a armelor nucleare ale SUA din Turcia in Romania, la baza. continuă pe B1

EURACTIV: SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania. MAE neaga cu fermitate, Pentagonul refuza o discutie despre locatia arsenalului

Statele Unite ale Americii are in plan sa-si mute arsenalul de arme nucleare din Turcia in Romania. Informatia apare pe site-ul Euractiv care citeaza doua surse, sub protectia.

EURACTIV: SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania. MAE neaga cu fermitate

Statele Unite ale Americii are in plan sa-si mute arsenalul de arme nucleare din Turcia in Romania. Informatia apare pe site-ul Euractiv care citeaza doua surse, sub protectia.

SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania

Statele Unite ale Americii au inceput transferul de arme nucleare stationate in Turcia catre tara noastra, in contextul inrautatirii relatiilor dintre Washington si Ankara, informeaza site-ul EurActiv. com, care citeaza doua surse independente.

Mugur Ciuvica, presedintele GIP: Stirea cu armele nucleare care ar fi ajuns in Romania, o noua minciuna marca Hotnews

Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice, afirma, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca sursa informatiei potrivit careia Statele Unite ale Americii ar muta arme nucleare din.

in premiera, primele 20 de ARME NUCLEARE ajung in ROMANIA! EurActiv: SUA a inceput deja mutarea arsenalului nuclear din Turcia in baza militara de la Deveselu

Statele Unite ale Americii ar fi inceput sa isi mute armele nucleare din Turcia in Romania, la baza de la Deveselu, in contextul in care relatiile dintre Washington si Ankara s-ar.

Ce va face Rusia daca SUA muta focoasele nucleare in Romania. Basescu: A doua zi, rusii ar muta...

O informatie publicata de site-ul EurActiv. com a facut valuri in Romania. Conform acesteia, SUA ia in calcul sa mute arsenalul nuclear de la baza turca Incirlik in Romania. Ba mai.

Deveselu si armele nucleare. Localnica: Nu stiu eu ce sunt alea, dar bine nu este, nu? Poate incepe razboiul de aici, de la noi?

Zvonul ca arsenalul nuclear al americanilor ar putea fi transferat din Turcia la Deveselu, unde ar fi fost aduse deja 20 de focoase nucleare, a ajuns si in comuna cu scut.

Puciul esuat genereaza temeri cu privire la armele nucleare americane stocate in Turcia

Zeci de arme nucleare americane stocate in baza aeriana de la Incirlik, in Turcia, nu departe de frontiera cu Siria, risca sa cada in mana teroristilor sau altor forte ostile, avertizeaza un raport publicat luni.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )