Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ponta: Eu nu am mize personale la alegerile europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Ponta: Eu nu am mize personale la alegerile europarlamentare

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca nu are mize personale in alegerile europarlamentare din 25 mai. continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta da startul campaniei electorale pentru europarlamentare la Turnu Severin

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea vor prezenti vineri in Drobeta Turnu Severin, chiar in prima zi de campanie electorala pentru alegerile europarlamentare.

Senatorii liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta electorala in perioada campaniei pentru alegerile europarlamentare

Doi senatori liberali din Bihor nu sunt de acord cu vacanta parlamentara din perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare. Ba mai mult, cei doi sustin ca la Senat sunt o multime de legi ce trebuiesc dezbatute.

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare

De maine, suntem oficial in campania electorala pentru alegerile europarlamentare. Timp de 30 de zile, partidele si candidatii independenti inscrisi in cursa electorala vor incerca sa ne convinga ca merita.

Antonescu a anutat ca motiunea de cenzura va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare

Motiunea de cenzura anuntata de liberali va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare, a anuntat, vineri, presedintele PNLCrin Antonescu. Nu o lasam n. r. motiunea de cenzura) dupa.

Antonescu a anuntat ca motiunea de cenzura va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare

Motiunea de cenzura anuntata de liberali va fi depusa inainte de alegerile europarlamentare, a anuntat, vineri, presedintele PNLCrin Antonescu. Nu o lasam n. r. motiunea de cenzura) dupa.

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

S-a dat startul oficial al campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Noul Parlament European va avea 751 de deputati, care vor avea un mandat de 5 ani. Romania va avea 32 de reprezentanti, cu.

De ce votez la alegerile europarlamentare. Si cu cine

In Romania zilelor noastre dezinteresul pentru alegerile europarlamentare este la fel de mare ca increderea romanilor in institutiile europene. Pe de alta parte - de neinteles - cei mai multi romani n-au incredere in Parlamentul national dar se inghesuie sa-l voteze.

Victor Ponta spune ca PSD si-a asumat un scor de 35% pentru alegerile europarlamentare

PSD si-a asumat la alegerile din 25 mai un scor de 35%, a anuntat, sambata, presedintele partidului Victor ponta, spunand ca este un scor realist si foarte bun. Scorul asumat de catre noi este de 35%, pentru.

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la Alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu.

VIDEO Crin Antonescu: imi dau demisia daca PNL nu obtine un scor de 20% la alegerile Europarlamentare. Vremea aliantelor a trecut

Presedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Brasov, la reuniunea alesilor locali ai partidului, nu a ratat momentul sa arunce sageti catre adversarii sai politici Victor Ponta si Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )