Libnet.ro
UNICEF

07:30

Poveglia, cea mai bantuita insula din lume, scoasa la licitatie de guvernul din Italia

Adevărul Adevărul,
Poveglia, cea mai bantuita insula din lume, scoasa la licitatie de guvernul din Italia

Poveglia, insula aflata la sud de Laguna Venetiei, este una dintre cele mai infricosatoare destinatii turistice din lume, ea fiind recunoscuta datorita numeroaselor povestiri de groaza cu fantome si fenomene paranormale. insa Italia a decis recent sa o scoata la licitatie pentru a sterge o parte din datoriile tarii, iar gropile comune ale victimelor ciumei si ruinele spitalului pentru boli mintale ar putea deveni fundatia pentru o hotel de lux. continuă pe Adevărul

Este cea mai buna meserie din lume. Tu lucrezi in domeniu?

O noua zi, inca un motiv de a deveni mai bun la matematica. Asa incepe Wall Street Journal un text despre cele mai bine platite meserii din acest an. Publicatia citeaza un clasament al celor mai bune si mai proaste meserii, realizat de catre site-ul.

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Piata auto a inregistrat cea mai mare crestere din 2007 pana in prezent

Vanzarile de autoturisme si vehicule comerciale noi pe piata romaneasca s-au cifrat la 18. 941 unitati in primul trimestru din 2014, in crestere cu 21,7% fata de perioada similara a anului trecut, aceasta fiind cea mai mare crestere inregistrata din 2007 si pana in prezent, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Faze Tari: Protagonista celui mai spumos viol din Romania rupe tacerea. Nu m-a violat cum trebuie! Am dureri mari si sunt buna de plata; Va vine sa credeti? El are 39 de neveste si 127 de copii; Ea este cea mai infricosatoare mireasa din lume

Cum reactioneaza copiii din ziua de azi cand vad un walkman!Deloc surprinzator este faptul ca in ziua de azi, copiii nu stiu ce este acela un walkman. A cersit bani pe internet ca sa-si puna silicoane. Cum arata femeia inainte de operatie. O britanica de 23 de ani intrase in depresie pentru ca nu avea.

Cel mai mare ORAS din lume va avea de cinci ori populatia Romaniei. in ce tara se va naste

Autoritatile chineze planuiesc sa realizeze un nou megalopolis, cu caracteristici nemaiintalnite pana acum - 100 de milioane de locuitori, o suprafata mai mare decat state ca Uruguay sau Senegal si o.

Ana Seres, cea mai longeviva femeie din judetul Arad, a murit

Ana Seres, cea mai in varsta femeie din judetul Arad, a murit la venerabila varsta de 106 ani. in altimii ani, ea a fost vizitata constant de europarlamentarul Iosif Matula.

Fiica lui David Beckham, pe primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume

Harper Seven Beckham 2 ani), mezina cuplului Victoria si David Beckham, ocupa primul loc in topul celor mai eleganti copii din lume.

Cat de bine arata Anna Lesko la doua saptamani de cand a nascut! Vezi aici cea mai recenta poza cu fiul sau, Adam!

Cea mai proaspata mamica din showbizul romanesc este innebunita dupa Adam, baietelul sau de doar doua saptamani. Anna Lesko distribuie.

Cea mai mare piata futures din lume, actionata in instanta

CME Group Inc. CME), compania care detine cea mai mare piata futures din lume, a fost actionata in instanta de trei utilizatori ai sai, care pretind ca aceasta le-a permis traderilor de inalta frecventa HFT) accesul la informatiile privind comenzile clientilor inaintea participantilor la piata.

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv din lume

Pugilistul american Floyd Mayweather este cel mai bine platit sportiv din lume potrivit unui raport dat publicitatii de ESPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )