Libnet.ro
UNICEF

12:30

Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama

Antena3 Antena3,
Povesti adevarate: Cea mai buna varsta la care sa devii mama

De multe ori femeile s-au intrebat care este cea ma buna varsta la care sa devii mama. Poate cel mai potrivit raspuns ar fi Atunci cand vrea Dumnezeu!. Iata povestile a 5 mame, care au nascut la varste diferite. continuă pe Antena3

Romania are, in sfarsit, cea mai inalta telegondola, care ajunge la 2.000 de metri

Mult promisa telegondola din Sinaia pe tronsonul Cota 1. 400-Cota 2. 000 va functiona de joi si este cea mai moderna si singura instalatie pe cablu care ajunge la cea mai mare altitudine din tara, 2. 050 metri.

Cea mai buna orchestra din lume, Filarmonica din Berlin, va deschide Festivalul Enescu 2019 cu doua concerte

CelebraOrchestra a Filarmonicii din Berlindeschideeditia 2019aFestivalului International George Enescu, iar cele doua concerte pe care le va sustine sunt programate sa aiba loc.

Solenoid a fost desemnata cea mai buna carte romaneasca din 2015 la Premiile Bookaholic.ro

Romanul Solenoid, de Mircea Cartarescu, a fost desemnat drept Cea mai buna carte romaneasca din 2015 la Premiile Bookaholic. ro, intrunind aprecierea publicului.

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

Zeita ringului! A fost aleasa cea mai frumoasa fata din MMA

Oscarurile MMA au fost decernate de catre revista Fighter Only in cadrul unei gale somptuoase, iar Arianny Celeste s-a numarat printre castigatori. Frumoasa in varsta de 30 de ani a fost declarata cea mai.

Masuri pentru protectia impotriva inundatiilor si o calitate mai buna a apei in bazinul Dunarii

Statele riverane Dunarii au adoptat un set de masuri pentru imbunatatirea protectiei impotriva inundatiilor si pentru o calitate mai buna a apei in bazinul Dunarii, care acopera o zecime din continentul european.

Te cunosc de undeva! Anca Turcasiu, sexy si provocatoare: E cea mai sumara tinuta in care am aparut la un post TV

Sexy si provocatoare. Asa va fi Anca Turcasiu in prima editie a noului sezon Te cunosc de undeva de sambata, 13 februarie, de la ora 20. 00, la Antena 1, emisiune in care o va imita pe Madonna. E cea.

Fabrica de Jante a Uzinei Roman se vinde pe bucati. Cea mai mare fabrica a Brasovului a ajuns la doar 200 de angajati

Cea mai mare uzina din istoria Brasovului isi vinde activele pentru a putea supravietui. inglodata in datorii si cu doar 200 de angajati ramasi, uzina Roman trebuie sa faca rost de bani pentru a putea onora comenzile pe care le are.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

CEO-ul Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, sustine o conferinta de presa la Bucuresti martea viitoare

Michael O'Leary, CEO al Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, va veni marti la Bucuresti, unde va sustine o conferinta de presa, anunta Mediafax. CEO-ul Ryanair se intoarce in Romania dupa mai bine de 25 de ani de la ultima vizita si, cel mai probabil, va anunta planuri de expansiune pe piata locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )