Libnet.ro
UNICEF

09:00

Povestile celor mai cunoscuti spioni din istorie. De la aventurierul Casanova la fermecatoarea Mata Hari

Adevărul Adevărul,
Povestile celor mai cunoscuti spioni din istorie. De la aventurierul Casanova la fermecatoarea Mata Hari

Inca din cele mai vechi timpuri, regii si conducatorii de armate au incercat sa fie cu un pas inaintea dusmanilor si sa afle informatii esentiale din taberele acestora, care sa le ofere un avantaj in caz de razboi. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Una dintre cele mai puternice arme din istoriea lasat o urma permanenta asupra mediului

Nava de razboi Tirpitz a Germaniei naziste era cea mai impunatoare si mare arma de acest fel construita vreodata de orice flota europeana. Ar fi fost insa o tinta usoara pentru bombardiere, dar vehiculul ac.

Cea mai calda zi de aprilie din istorie

Romania a inregistrat, pe 22 aprilie, cea mai calda zi de aprilie din istoria masuratorilor meteorologice. Mai exact, au fost masurate 30 de grade Celsius la Calafat, Bucurestiul fiind si el in top dupa ce temperaturile din termometre s-au apropiat de 29 de grade Celsius.

Primele joburi ale celor mai puternici lideri din comunism: Ceausescu - ucenic la cizmarie, Bobu - om de casa la boieri

Nicolae Ceausescu a lucrat ca ucenic in cizmarie, Elena Ceausescu a fost cusatoreasa, Emil Bobu a fost plugar, iar Tudor Postelnicu, strungar. Numerosi lideri ai regimului comunist au renuntat la studii dupa cativa ani de scoala elementara, insa au fost propulsati in functii importante de partid.

VIDEO Locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor.

VIDEO Tapae, locul celor mai cumplite razboaie daco-romane. Ce gasesc turistii la Portile de fier ale Transilvaniei

Tapae, locul celor mai crancene lupte dintre daci si romani, numit si Portile de fier ale Transilvaniei, a ramas mai putin cunoscut romanilor.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,28%, cel mai mare nivel din 27 octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR), citate de news. ro.

CRESC RATELE romanilor: ROBOR la 3 luni, cel mai mare nivel din ultimii 3 ani si jumatate

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,28%, cel mai mare nivel din octombrie 2014. Astfel, romanilor cu.

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,.

Harta: Romnii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei, releva un sondaj Eurobarometru publicat, luni, de Comisia Europeana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )