Libnet.ro
UNICEF

08:45

POZA ZILEI: Cum a sarbatorit Simona Halep calificarea in sferturile de la Australian Open (FOTO)

B1 B1,
POZA ZILEI: Cum a sarbatorit Simona Halep calificarea in sferturile de la Australian Open (FOTO)

Imagine de senzatie cu Simona Halep, dupa calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Numarul unu mondial in ierarhia WTA a spulberat-o astazi pe Naomi Osaka 72. continuă pe B1

Simona Halep lupta pentru sferturile de finala. S-a stabilit ora meciului din optimi cu japoneza Naomi Osaka

Simona Halep este la numai un pas de a-si egala cea mai buna performanta de la Autralian Open, aceea de a juca in sferturile de finala.

FOTO Halep a postat poza zilei pe Instagram: Simona le-a aratat fanilor ei cum a sarbatorit calificarea in sferturi

Simona Halep si-a permis un lux, dupa ce a spulberat-o pe Naomi Osaka 72 WTA) in optimile de la Australian Open 2018.

Veste PROASTA pentru Simona Halep. Cu cine va juca in sferturi la Australian Open

O veste nu tocmai buna a venit luni pentru Simona Halep, dupa ce jucatoarea noastra a reusit calificarea in sferturile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Sportiva.

FOTO Suporter de lux pentru Simona Halep la meciul cu Naomi Osaka. Cine a venit special sa o sustina pe jucatoarea noastra

Simona Halep a avut parte de un sustinator de lux la meciul jucat azi cu Naomi Osaka, care a consemnat calificarea ei in sferturile de finala.

Simona Halep: Nu am putut sa dorm noaptea trecuta, aveam dureri peste tot

Simona Halep a declarat, in cursul zilei de luni, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, ca in noaptea dinaintea partidei cu Naomi Osaka nu a putut sa doarma, din cauza durerilor avute, in urma meciului epuizant, de 3h45, disputat cu Lauren Davis, in turul al treilea.

Simona Halep, reactie dupa ce s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open. Cum a afectat-o maratonul cu Lauren Davis

Numarul unu mondial in tenisul feminin, romanca Simona Halep, a declarat, luni, ca este bucuroasa pentru a treia sa calificare in sferturile de finala ale turneului Australian Open, dupa editiile.

Cum poate Simona Halep sa piarda locul 1 in clasamentul WTA. Scenariul care da fiori romancei

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, egaland cea mai buna performanta a sa la acest turneu. Pe langa miza depasirii performantei, Simona Halep mai are si alte.

Simona Halep, pe primul loc in top la Australian Open. Clasamentul unde a intrecut toate jucatoarele din competitie

Simona Halep este liderul clasamentului mondial WTA, dar conduce si intr-o alta ierarhie in primul Mare Slem al anului, la Australian Open. Simona Halep, care s-a calificat luni in sferturile de.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne, insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka 6-3, 6-2/ In sferturi la turatie maxima - Calificare in ritm de lider mondial

Epuizata si aproape moarta dupa maratonul cu Lauren Davis, Simona Halep ne-a aratat varianta 2. 0 in meciul cu puternica Naomi Osaka 72 WTA, 1,80 metri), liderul mondial jucand perfect din punct de vedere tactic. Sangele rece si-a facut aparitia in momentele dificile si au fost cateva), Simona aratand multa luciditate si hotarare. Dupa o ora si 19 minute, Halep a castigat categoric un meci in care a cedat doar cinci game-uri 6-3, 6-2). Calificarea in sferturi reprezinta cea mai buna performanta a Simonei la Melbourne n. r. 2014 si 2015), insa parca e mai mult ca oricand momentul depasirii barierelor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )