Libnet.ro
UNICEF

17:30

Precizari oficiale despre campania nationala de vaccinare. Persoanele care se pot vaccina fara programare

Adevărul Adevărul,
Precizari oficiale despre campania nationala de vaccinare. Persoanele care se pot vaccina fara programare

Avand in vedere invocarea, in spatiul public, a unor discrepante intre numarul de persoane inscrise in platforma de programare si numarul de persoane vaccinate si raportate de CNCAV pe baza evidentelor din Registrul Electronic National de Vaccinare RENV), CNCAV face o serie de precizari care sa permita o informare corecta si completa a opiniei publice pe un subiect de interes public major. continuă pe Adevărul

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul.

Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

Florin Citu s-a declarat multumit de cum decurge campania nationala de vaccinare, pana in acest moment. Premierul a postat, sambata, un mesaj pe pagina persoanala deFacebook, in care a.

Raluca Turcan: Pregatim campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale. Vom gasi solutii pentru cresterea gradului de ocupare in randul beneficiarilor care pot munci

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Muncii pregateste campania nationala de evaluare a ajutoarelor sociale, care va incepe in curand in toata tara. intr-un mesaj publicat pe Facebook, ministrul.

Recomandarile Ministerului Sanatatii pentru persoanele care iau tratament anticoagulant si care doresc sa se vaccineze impotriva COVID

Ministerul Sanatatii a facut vineri noi precizari legate de vaccinarea impotriva Covid-19 si a asigurat pacientii care iau tratament anticoagulant sau antiagregant ca se pot vaccina in siguranta, fara sa intrerupa tratamentul.

Ce se intampla cu pasapoartele covid-19. Informatii de ultima ora despre certificatul de vaccinare

Ideea de a implementa pasapoartele covid-19 a ajuns pe masa liderilor Uniunii Europene, joi, intr-o sedinta a Consiliului European. Iata cine sustine crearea unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus, cu valabilitate pentru calatorii in toate statele membre UE, si cine este impotriva. Ce se intampla cu pasapoartele covid-19 in primul rand, prim-ministrul Greciei, Kyriakos .

Persoanele care calatoresc in Franta vor trebui sa prezinte un test PCR negativ

Presedintele Emmanuel Macron a anuntat, joi seara, dupa reuniunea sefilor de stat sau de guvern din UE in format de videoconferinta, ca Franta va cere, incepand de duminica, un test PCR negativ efectuat de cel mult 72 de ore cetatenilor din statele Uniunii care calatoresc in Franta, relateaza Le Figaro.

Carantina pentru toate persoanele care ajung in SUA cu avionul

Presedintele american, Joe Biden, a anuntat joi ca o orice persoana care ajunge cu avionul in Statele Unite va fi obligata de acum inainte sa intre in carantina, noteaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )