Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

B1 B1,
Florin Citu: Campania de vaccinare merge bine. Pastram obiectivul de a vaccina cel putin 1.2 milioane romani, cu ambele doze, pana la 29 martie

Florin Citu s-a declarat multumit de cum decurge campania nationala de vaccinare, pana in acest moment. Premierul a postat, sambata, un mesaj pe pagina persoanala deFacebook, in care a. continuă pe B1

Florin Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Citu a mentionat ca se pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

FLORIN CITU: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani pana la finalul lui septembrie

Campania de vaccinare merge bine, afirma premierul Florin Citu, mentionand ca pastreaza obiectivul ca 10,4 milioane de romani sa fie vaccinati, cu ambele doze, pana la sfarsitul lunii septembrie.

Citu: Pastram obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de romani, cu ambele doze, pana la sfarsitul lui septembrie

Campania de vaccinare contra Covid-19 merge bine in Romania, spune premierul Florin Citu, adaugand ca este pastrat obiectivul de a imuniza complet 10,4 milioane de romani pana la sfarsitul lunii septembrie.

PREMIERUL FLORIN CITU: Etapa a doua de vaccinare a fost accelerata si vom accelera si etapa a treia

Campania de vaccinare se desfasoara in ritm accelerat, a sustinut, ieri, premierul Florin Citu, care se asteapta ca etapa a III-a sa debuteze mai devreme decat a fost stabilit anterior n. red. - pentru finalul lunii martie-inceputul lunii aprilie).

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu.

Florin Citu: Etapa a treia de vaccinare ar putea fi accelerata si sa inceapa in martie

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri proiectul de hotarare prin care este suplimentata lista persoanelor care se pot vaccina in a doua etapa. Premierul Florin Citu sustine ca in aceasta etapa intra doar personalul cheie din institutiile publice, care sunt necesari functionarii statului, nu toti angajatii acestora. Cand se vor face aceste liste cu aceste persoane le recomand conducatorilor acestor institutii sa aiba in vedere acel personal esential, fara de care nu pot functiona. Nu vorbim de toata institutia in aceasta etapa, a spus Citu. Acesta a mai afirmat ca este posibil ca etapa a treia sa inceapa in martie, nu aprilie cum era prevazut initial.

Florin Citu: Etapa a treia ar putea incepe in martie. Pana la sfarsitul lunii septembrie vor fi vaccinati cu ambele doze 70% dintre romani

Premierul Florin Citu a anuntat miercuri ultimele modificari aduse campaniei de vaccinare precum si programul de receptionare a dozelor si vaccinare a populatiei, incepand cu a treia etapa. Seful Executivului a transmis ca Guvernul este pregatit sa accelereze etapa a treia, daca vaccinurile sosesc la timp in tara.

Florin Citu a anuntat adoptarea unei HG pe strategia de vaccinare: Noi categorii, in a doua etapa. Persoanele esentiale mai ales din sectorul privat, in a treia etapa

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, adoptarea unei Hotarari de Guvern care aduce imbunatatiri strategiei de vaccinare anticoronavirus. Astfel, in a doua etapa de vaccinare au fost introduse noi.

Premierul Florin Citu: Nu cred ca PSD mai are ceva de spus pentru urmatorii patru ani. Ce au avut de spus au facut-o in 2017 cand, dupa ce au avut guvernul investit, lumea a iesit in strada cu sutele de mii

Intrebat daca isi va da demisia in situatia in care obiectivul de a vaccina peste 10 milioane de persoane pana in septembrie, premierul Florin Citu a declarat ca nu si-a asumat niciodata acest lucru, dar.

FLORIN CITU: in etapa a doua trebuie vaccinat personalul cheie din institutii

Prim-ministrul Florin Citu a declarat miercuri ca in cadrul etapei a doua de vaccinare trebuie avut in vedere personalul cheie din institutiile publice necesare functionarii statului, fara de care acestea nu pot functiona, transmite Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )