Libnet.ro
UNICEF

10:30

Premiera! Simona Halep urca in clasamentul mondial al tenisului feminin

Adevărul Adevărul,
Premiera! Simona Halep urca in clasamentul mondial al tenisului feminin

Simona Halep va deveni cea de-a patra jucatoare a lumii incepand de luni, adica va urca o pozitie in clasamentul WTA. continuă pe Adevărul

Premiera! Simona Halep urca in clasamentul mondial al tenisului mondial

Simona Halep va deceni cea de-a patra jucatoare a lumii incepand de luni, adica va urca o pozitie in clasamentul WTA.

OFICIAL: Simona Halep va urca, de saptamana viitoare, pe locul 4 in clasamentul WTA

Inca o veste buna pentru Simona Halep: jucatoarea din Romania va mai urca o pozitie in ierarhia WTA, urmand ca de saptamana viitoare sa se afle pe pozitia a patra in lume.

Simona Halep va urca un loc in clasamentul WTA, ajungand a patra jucatoare a lumii

Simona Halep va urca, luni, un loc in clasamentul mondial de tenis, ajungang pe pozitia a patra, relateazaSport. ro. in prezent locul cinci la nivel mondial, Halep depindea atat de rezultatele ei in turneul.

Simona Halep va urca pe locul 4 in lume, dupa ce Petra Kvitova a fost eliminata la Roma

Simona Halep va ocupa locul 4 in lume, incepand de saptamana viitoare, dupa ce Petra Kivtova a fost eliminata in turul doi al turneului de la Roma. Kvitova, locul 6 WTA, a fost invinsa in trei seturi, scor.

Simona Halep va fi numarul 4 mondial, indiferent de evolutia sa la Roma

Simona Halep va ocupa, incepand de saptamana viitoare, locul 4 mondial, indiferent de evolutia sa in cadrul turneului de tenis de la Roma, de categorie Premier 5. Romanca a benficiat de eliminarea prematura a Petrei Kvitova, in turul al doilea, singura jucatoare care o putea depasi in clasament.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la 21 de puncte distanta de locul 4; Maria Sharapova a urcat pe 7

Simona Halep a ramas pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania acumuland 5. 340 de puncte. Simona se afla la doar 21 de puncte distanta de Victoria Azarenka, sportiva aflata pe pozitia a patra. Lider mondial se mentine Serena Williams 11. 590 puncte).

Finala Simona Halep - Maria Sarapova: de ce e rusoaica periculoasa si cat poate urca romanca in clasament

Simona Halep si Maria Sarapova joaca duminica, de la 17. 30, in finala turneului de la Madrid. Partida e transmisa in direct pe DolCeSport 2 si livetext pe www. adevarul. ro.

Romanca Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma

Romanca Simona Halep a invins-o, miercuri, pe americanca Madison Keys, calificandu-se in optimile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma. Halep a invins-o pe Keys cu scorul de 5-7, 6-0, 6-1, scrie Mediafax.

WTA Roma: Simona Halep - Madison Keys 5-7, 6-0, 6-1/ In optimi, dupa o revenire de senzatie

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, pentru prima data in cariera, pe Madison Keys, din SUA. Madison a castigat primul set 7-5), dar acest lucru nu a facut decat sa o mobilizeze si mai mult pe Simona, favorita numarul patru cedand doar un game in urmatoarele doua seturi 6-0, 6-1).

WTA Roma: Simona Halep a aflat pe cine va intalni in turul doi

Simona Halep va fi cap de serie numarul patru la turneul Premier 5 de la Roma, sportiva din Romania urmand sa intre in competitie direct in turul doi. Halep are de aparat 350 de puncte, dupa ce anul trecut a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )