Libnet.ro
UNICEF

07:45

Premierul Sorin Grindeanu, noi numiri in ministere

Antena3 Antena3,
Premierul Sorin Grindeanu, noi numiri in ministere

Violeta Tudorie a fost numita in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodata, prim-ministrul Grindeanu. continuă pe Antena3

Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, strategia de descentralizare. Este un pas extrem de important, desi unii ministri sunt reticenti

Strategia de descentralizare va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, a anuntat premierul Sorin Grindeanu. Totodata, seful Executivului a precizat ca toate obiectivele care pot fi trecute in administratia autoritatilor locale trebuie transferate in gestiunea acestora.

Premierul Sorin Grindeanu a demis un nou prefect si un subprefect

Premierul Sorin Grindeanu, a decis, miercuri, in sedinta de guvern, demiterea prefectului din judetul Neamt, locul sau ramanand vacant pentru moment, precum si a subprefectului judetului Do.

Premierul Sorin Grindeanu, despre descentralizare: Acesta este drumul pe care trebuie sa mergem cu viteza sporita

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat marti la Bistrita ca in sedinta de Guvern de miercuri se va face primul pas in ceea ce priveste descentralizarea, adoptandu-se strategia. El a spus ca va fi un proces lung si complex.

Premierul Sorin Grindeanu: Trecerea la moneda euro se va produce numai dupa ce veniturile romanilor vor fi aproape de cele din alte state UE

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, luni, ca trecerea la moneda euro va fi posibila numai dupa ce veniturile obtinute de romani vor fi aproape de cele ale cetatenilor din alte state membre ale Uniunii Europene.

Premierul Sorin Grindeanu: Lumea s-a saturat de drumuri desenata pe tabla cu carioca. Infrastructura este unul dintre domeniile prioritare ale Guvernului pe care il conduc. Sunt bani europeni pentru proiecte

Premierul Sorin Grideanu a afirmat, marti, la Bistrita, ca infrastructura este una dintre prioritatile Executivului pe care il conduce si ca lumea s-a saturat de vorbe, de drumuri desenate pe tabla cu carioca, de termene care nu sunt respectate.

Sorin Grindeanu face mutari importante! Pe cine a ales Premierul sa ocupe doua functii cheie ale Guvernului

Premierul Sorin Grindeanu a facut noi numiri in functii cheie din Guvernul Romaniei. Primul este Alexandru-Mihai Ghigiu care a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul.

Sorin Grindeanu ameninta cu masuri legale impotriva companiei NN in scandalul posibilei nationalizari a pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in spatiul public si sadesc neincredere vor trebui sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca o sa vedem ce masuri legale putem lua impotriva companiei NN, care si-a anuntat clientii, prin intermediul unei scrisori, despre discutiile din spatiul public privind eventuala nationalizare a pensiilor private. Grindeanu a mai afirmat ca acest scandal a pornit din dorinta unui competitor politic, domnul Predoiu. Ma uit cu dezamagire la acest mod de a face politica. De altfel, acest mod de a face politica a fost sanctionat de romani la alegerile de anul trecut.

Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului de interne sa rezolve problema cozilor de la punctele de frontiera, formate de romanii care se intorc in tara de sarbatori

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, sa se deplaseze la punctele de trecere a frontierei si sa gaseasca solutii pentru a rezolva problema cozilor formate de romanii care se intorc in tara de sarbatori. Grindeanu i-a mai solicitat sa ia legatura cu partenerii din Ungaria pentru a gasi solutii.

Sorin Grindeanu critica Ministerul Justitiei pentru ca nu a avizat transferul portului si falezei din Tulcea sub controlul Consiliului Judetean

Premierul Sorin Grindeanu a criticat Ministerul Justitiei, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, pentru faptul ca nu avizat proiectul de Hotatare de Guvern prin care faleza si portul din Tulcea ar urma sa die transferate Consiliul Judetean, controlat acum de baronul local Horia Teodorescu PSD). Grindeanu a spus ca ar fi dorit sa aprobe proiectul chiar miercuri, insa nu poate din cauza lipsei avizului.

Sorin Grindeanu, furios pe informatiile privind nationalizarea pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in discutie in spatiul public si care sadesc neincredere vor trebui sa plateasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a intervenit joi in scandalul provocat de aparitia in presa a unor zvonuri privind nationalizarea pensiilor private. Seful guvernului a negat vehement aceste informatiile si a .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )