Libnet.ro
UNICEF

08:46

Sorin Grindeanu ameninta cu masuri legale impotriva companiei NN in scandalul posibilei nationalizari a pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in spatiul public si sadesc neincredere vor trebui sa plateasca

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu ameninta cu masuri legale impotriva companiei NN in scandalul posibilei nationalizari a pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in spatiul public si sadesc neincredere vor trebui sa plateasca

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca o sa vedem ce masuri legale putem lua impotriva companiei NN, care si-a anuntat clientii, prin intermediul unei scrisori, despre discutiile din spatiul public privind eventuala nationalizare a pensiilor private. Grindeanu a mai afirmat ca acest scandal a pornit din dorinta unui competitor politic, domnul Predoiu. Ma uit cu dezamagire la acest mod de a face politica. De altfel, acest mod de a face politica a fost sanctionat de romani la alegerile de anul trecut. continuă pe Hotnews

NN Pensii, amendata de ASF cu 1% din capitalul social, respectiv 750.000 lei

Aceasta este cea mai mare amenda din istoria ASF *Autorizarea directorului general al societatii, Raluca Tintoiu, a fost, de asemenea, retrasa * Autoritatea de Supraveghere: Actuala abordare a sistemului pensiilor private obligatorii nu trebuie pusa in discutie * Ministrul Finantelor, despre nationalizarea pensiilor: Nicio ratiune nu ar putea sa determine o astfel de decizie aberanta ----------- *ACTUALIZARE 14:05 Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a sanctionat astazi NN Pensii cu 750. 000 de lei, respectiv 1% din capitalul social al societatii, dupa ce compania a transmis clientilor o scrisoare prin care ii informa ca in ultimele saptamani au existat discutii in spatiul public cu privire la o eventuala nationalizare a pensiilor private. De asemenea, ASF a decis retragerea autorizarii directorului general al societatii, Raluca Tintoiu, si amendarea acesteia cu 100. 000 lei. Aceasta este cea mai mare amenda aplicata de ASF de la infiintare. *ACTUALIZARE 13:46 Sorin Grindeanu ameninta cu masuri legale impotriva companiei NN *ACTUALIZARE 13:30 Negritoiu, ASF: Notiunea de nationalizare nu exista, aceasta &171;fumigena &187; aruncata este un nonsens *ACTUALIZARE 07:59 Dragnea: Scandalul despre nationalizarea pensiilor a pornit de la Misu Negritoiu ------------- Desi Ministrul Finantelor Viorel Stefan a caracterizat, saptamana trecuta, drept aberatii discutiile privind nationalizarea fondurilor de pensii private, administratorul de fonduri NN si-a anuntat, marti, clientii ca in ultimele saptamani au existat astfel de discutii in spatiul public si i-a indemnat sa se implice activ in problema.

Sorin Grindeanu, furios pe informatiile privind nationalizarea pensiilor private: Cei care aduc aceste lucruri in discutie in spatiul public si care sadesc neincredere vor trebui sa plateasca (VIDEO)

Premierul Sorin Grindeanu a intervenit joi in scandalul provocat de aparitia in presa a unor zvonuri privind nationalizarea pensiilor private. Seful guvernului a negat vehement aceste informatiile si a .

Premierul Sorin Grindeanu, noi numiri in ministere

Violeta Tudorie a fost numita in functia de vicepresedinte al Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului AAAS), printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu. Totodata, prim-ministrul Grindeanu.

Sorin Grindeanu: Nationalizarea pensiilor private, o prostie!

Sorin Grindeanu se declara foarte suparat cu privire la informatia potrivit careia compania NN si-a avertizat clientii ca au existat discutii in spatiul public privind o eventuala decizie de.

Premierul Sorin Grindeanu a demis un nou prefect si un subprefect

Premierul Sorin Grindeanu, a decis, miercuri, in sedinta de guvern, demiterea prefectului din judetul Neamt, locul sau ramanand vacant pentru moment, precum si a subprefectului judetului Do.

Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului de interne sa rezolve problema cozilor de la punctele de frontiera, formate de romanii care se intorc in tara de sarbatori

Premierul Sorin Grindeanu i-a cerut ministrului de Interne, Carmen Dan, sa se deplaseze la punctele de trecere a frontierei si sa gaseasca solutii pentru a rezolva problema cozilor formate de romanii care se intorc in tara de sarbatori. Grindeanu i-a mai solicitat sa ia legatura cu partenerii din Ungaria pentru a gasi solutii.

Sorin Grindeanu critica Ministerul Justitiei pentru ca nu a avizat transferul portului si falezei din Tulcea sub controlul Consiliului Judetean

Premierul Sorin Grindeanu a criticat Ministerul Justitiei, miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, pentru faptul ca nu avizat proiectul de Hotatare de Guvern prin care faleza si portul din Tulcea ar urma sa die transferate Consiliul Judetean, controlat acum de baronul local Horia Teodorescu PSD). Grindeanu a spus ca ar fi dorit sa aprobe proiectul chiar miercuri, insa nu poate din cauza lipsei avizului.

Ce spune Sorin Grindeanu despre o posibila remaniere. S-a tras linie, la trei luni

Premierul Sorin Grindeanu a declarat marti, ca la intalnirea de la Sinaia nu au existat discutii despre remaniere, pentru ca nu exista niciun motiv sa nu fie mandri de.

Sorin Grindeanu, despre o posibila remaniere: Nu avem niciun motiv sa nu fim mandri de masurile pe care le-am adoptat

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marti, la Bistrita, ca nu au existat discutii despre o posibila remaniere, in cadrul reuniunii de saptamana trecuta, de la Sinaia.

Premierul Sorin Grindeanu: Guvernul va aproba, in sedinta de miercuri, strategia de descentralizare. Este un pas extrem de important, desi unii ministri sunt reticenti

Strategia de descentralizare va fi adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, a anuntat premierul Sorin Grindeanu. Totodata, seful Executivului a precizat ca toate obiectivele care pot fi trecute in administratia autoritatilor locale trebuie transferate in gestiunea acestora.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )