Libnet.ro
UNICEF

11:16

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit miercuri dimineata

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit miercuri dimineata

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, lider de aproape 10 ani al organizatie judetene a PSD, a decedat miercuri dimineata, la ora 6,00, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, in urma unei boli incurabile, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Seful Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit in aceasta dimineata

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, lider de aproape 10 ani al organizatie judetene a PSD, a murit miercuri dimineata, in urma unei boli incurabile, informeaza Agerpres. Cilea era.

A murit presedintele Consiliului Judetean Valcea

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea PSD), a murit, in aceasta dimineata, la ora 6:00, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer in acest an, scrie presa.

Doliu la Consiliul Judetean Valcea. Ion Cilea, presedintele institutiei, a murit in aceasta dimineata

Doliu la Consiliul Judetean Valcea. Ion Cilea, presedintele institutiei, a decedat in aceasta dimineata. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus la sediul Consiliului Judetean.

Presedintele CJ Valcea, Ion Cilea, a murit din cauza unei boli incurabile

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, lider de aproape 10 ani al organizatiei judetene a PSD, a decedat miercuri dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, in urma unei.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, de DNA, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, atunci fiind ridicate documente .

UPDATE: A murit presedintele CJ Valcea

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit, miercuri dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, in urma unei boli incurabile.

A murit presedintele CJ Valcea

Presedintele Consiliului Judetean Valcea, Ion Cilea, a murit, miercuri dimineata, la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, in urma unei boli incurabile.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot ar fi avut un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut. El a fost saltat de procurori si audiat la DNA Alba cateva ore. Seful Consiliului Judetean este acuzat ca ar fi conditionat alocarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )