Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele a convocat o sedinta a CSAT, duminica, pe tema accidentului aviatic din Apuseni

B1 B1,
Presedintele a convocat o sedinta a CSAT, duminica, pe tema accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a convocat o sedinta a CSAT, duminica, urmare a solicitarii a cinci membri ai Consiliului, pe ordinea de zi figurand raportul premierului privind accidentul aviatic din Cluj, precum. continuă pe B1

Traian Basescu a convocat CSAT duminica, pe tema accidentului aviatic

CSAT se va intruni duminica, pe tema accidentului aviatic. Acesta este raspunsul la solicitarea pe care a facut-o premierul Victor Ponta. Stire in curs de.

CSAT se intruneste duminica. Pe ordinea de zi figureaza raportul pe tema accidentului aviatic din Muntii Apuseni

Presedintele Traian Basescu a convocat o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), duminica, urmare a solicitarii a cinci membri ai Consiliului. Pe ordinea de zi figureaza raportul premierului privind accidentul aviatic din Cluj, precum si raportului directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) pe tema interventiei.

Traian Basescu a convocat CSAT duminica

Pre and sedintele Traian Basescu a convocat o and sedin and ta a CSAT, duminica, ca urmare a solicitarii a cinci membri ai Consiliului, pe ordinea de zi figurand raportul premierului privind accidentul aviatic din Cluj, precum si raportului directorului STS pe tema interventiei, transmit surse din presa.

Presedintele Traian Basescu a trimis coroane de flori la mormintele victimelor accidentului aviatic din Apuseni

Presedintele Traian Basescu a trmis coroane de flori la mormintele pilotului Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion, care au murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni, relateaza Mediafax. Coroanele, din.

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia audiaza mai multi martori in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Primii salvatori ajunsi la locul accidentului aviatic din Apuseni sunt audiati de procurorii Parchetului Curtii de Apel Alba Iulia. Anchetatorii vor sa audieze si persoanele care au fost ranite in accident, insa.

Starea victimelor accidentului aviatic din Apuseni. Copilotul este operat la nas si la picioare

Copilotul Razvan Petrescu este, astazi, operat la nas si la picioare, interventii amanate de vineri pentru ca starea pacientului sa se imbunatateasca. Celelalte trei victime ale accidentului aviatic din Apuseni sunt in stare buna, dar nu vor fi externate astazi, spun medicii.

Robert Turcescu: Aura murea, Ponta chefuia. Unde se afla premierul in momentul accidentului aviatic din Apuseni

Jurnalistul Robert Turcescu a realizat o invetigatie, publicata pe blogul sau personal, pentru a afla unde era premierul Victor Ponta in momentul accidentului aviatic din Muntii Apuseni in care doua persoane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )