Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri cu Angela Merkel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri cu Angela Merkel

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa vineri, la Berlin, la o intalnire de lucru cu cancelarul Republicii Federale Germania, Angela Merkel, cu premierul Regatului Belgiei, Charles Michel, si cu premierul Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel, informeaza Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis se intalneste cu Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri, la Berlin, la o intalnire de lucru cu cancelarul german Angela Merkel, cu premierul Belgiei, Charles Michel, si cu premierul Marelui Ducat de Luxemburg,.

Petre Toba poate fi urmarit penal: Presedintele Klaus Iohannis a avizat pozitiv cererea DNA in cazul fostului ministru de Interne

Presedintele Klaus Iohannis a dat joi un aviz pozitiv pentru urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele.

Romania, alaturi de Belgia si Luxemburg la discutiile cu Germania despre viitorul UE. Iohannis se intalneste cu Merkel pe 9 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel pe 9 septembrie, la Berlin, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Formatul de discutie este Germania - Romania - Belgia premierul Charles Michel) - Luxemburg premierul Xavier Bettel), potrivit sursei citate.

Klaus Iohannis: Aderarea Romaniei la CERN - o recunoastere a excelentei romanesti in domeniu

Presedintele Klaus Iohannis a evidentiat, cu prilejul alocutiunii sustinute la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara CERN), insemnatatea deosebita a aderarii Romaniei pentru mediul stiintific si de cercetare, care reprezinta o recunoastere a excelentei romanesti in domeniu si a contributiei tarii noastre la realizarea unor proiecte si experimente cu o valoare stiintifica deosebita, potrivit Agerpres.

Klaus Iohannis a evidentiat insemnatatea deosebita a aderarii Romaniei la CERN

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a evidentiat, astazi, insemnatatea deosebita a aderarii tarii noastre la Organizatia Europeana pentru Cercetare Nucleara CERN), transmite Administratia Prezidentiala prin intermediul unui comunicat de presa.

Toti oamenii presedintelui. Cine sunt oamenii care il sfatuiesc pe presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decis o noua organigrama la Palatul Cotroceni, conform stiripesurse. ro. in noua schema nu se mai regaseste Cancelaria presedintelui Romaniei. Functia a fost ocupata.

Klaus Iohannis, discutie telefonica cu Donald Tusk. Acum, mai mult ca niciodata, cele 27 de state membre ale Uniunii trebuie sa ramana unite

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o convorbire telefonica cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Principalul subiect al discutiei a fost legat de pregatirea reuniunii informale a Consiliului European de la Bratislava, din 16 septembrie, care va avea loc in format UE - 27.

Klaus Iohannis a incuviintat cererea de urmarire penala, in cazul lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Klaus Iohannis le da unda verde procurorilor anticoruptie sa-l urmareasca penal pe Petre Toba. El este acuzat ca a refuzat sa desecretizeze informatii secrete necesare in ancheta lui Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat, joi, cererea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de a incepe urmarirea penala a fostului ministru de Interne Petre Toba.

Klaus Iohannis a trimis ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, ministrului Justitiei cererea de urmarire penala a lui Petre Toba .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )