Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pretul petrolului, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului, in cea mai mare crestere din ultimii sapte ani

Cotatiile futures ale petrolului brut au crescut masiv vineri, cu peste 10% la bursele externe, dupa ce, in zilele precedente, atinsesera cel mai redus nivel din ultimul deceniu, pe fondul volatilitatii de pe pe pietele mondiale. continuă pe Ziarul Bursa

CEO-ul Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, sustine o conferinta de presa la Bucuresti martea viitoare

Michael O'Leary, CEO al Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, va veni marti la Bucuresti, unde va sustine o conferinta de presa, anunta Mediafax. CEO-ul Ryanair se intoarce in Romania dupa mai bine de 25 de ani de la ultima vizita si, cel mai probabil, va anunta planuri de expansiune pe piata locala.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

AUDIO: Noi ipoteze despre cea mai singuratica balena din lume

Noi ipoteze au fost lansate in cazul celei mai singuratice balene din lume. Astfel, o teorie ar fi ca sunetele emise de balena pe frecventa de 52 de Hertzi reprezinta, de fapt, o metoda prin care sa se faca auzita de celelalte balene sau sa impresioneze membri ai sexului opus, informeaza BBC.

Pretul petrolului, cea mai mica valoare in ultimii 13 ani

Pretul petrolului a atins cea mai mica valoare din ultimii 13 ani, putin peste 26 de dolari barilul. in ultimele 18 luni, pretul a coborat de la un varf de 108 dolari barilul. Aceasta scadere s-a simtit.

Cea mai mare greseala pe care o fac cuplurile casatorite

Un sondaj de opinie printre psihologi a starnit controverse in Statele Unite. Multi dintre ei considerau ca femeile ar trebui sa-si puna pe primul loc sotul si abia apoi copiii. Citeste mai multe despre acest subiect aic.

Ecologia Republicii Moldova: Padurile sunt intr-o stare jalnica, iar gunoistea de langa Chisinau, cea mai mare din Europa

Resursele naturale din Republica Moldova sunt in pericol, iar problemele de mediu cu care se confrunta tara sunt, in mare parte cauzate de utilizarea irationala a acestor resurse. Reprezentantii Miscarii Ecologiste din Moldova vin cu un semnal de alarma catre guvernare referitor la securitatea ecologica a tarii, transmite IPN.

De la avioane inchiriate de la TAROM la cea mai mare companie low-cost din Europa

La nici una dintre conferintele de presa care au insotit anuntarea planurilor de expansiune ale companiei Ryanair din ultimul an, Michael OLeary, CEO-ul companiei, nu a fost prezent. Acesta face o exceptie si vine maine la Bucuresti cu scopul de a-si anunta planurile pentru Romania.

Pretul petrolului, la nivelul minim al ultimilor 13 ani

Cotatiile futures ale petrolului au scazut ieri, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 13 ani pe piata americana, ca urmare a cresterii stocurilor de titei in SUA pana la un nivel record.

Cea mai calduroasa dimineata de 15 februarie din ultimii 40 de ani. Schimbarea majora anuntata de meteorologi

Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

O companie americana pretinde ca produce prima cafea care iti va fi suficienta intr-o singura doza pe durata intregii zile. Avand o concentratie mult mai mare de cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta te va ajuta sa iti incepi ziua lucratoare in cea mai buna forma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )