Libnet.ro
UNICEF

13:30

AUDIO: Noi ipoteze despre cea mai singuratica balena din lume

România Liberă România Liberă,
AUDIO: Noi ipoteze despre cea mai singuratica balena din lume

Noi ipoteze au fost lansate in cazul celei mai singuratice balene din lume. Astfel, o teorie ar fi ca sunetele emise de balena pe frecventa de 52 de Hertzi reprezinta, de fapt, o metoda prin care sa se faca auzita de celelalte balene sau sa impresioneze membri ai sexului opus, informeaza BBC. continuă pe România Liberă

Care este cea mai tare cafea din lume: contine cu 200% mai multa cofeina decat cafeaua obisnuita

O companie americana pretinde ca produce prima cafea care iti va fi suficienta intr-o singura doza pe durata intregii zile. Avand o concentratie mult mai mare de cofeina decat o cafea obisnuita, aceasta te va ajuta sa iti incepi ziua lucratoare in cea mai buna forma.

Cum arata si de cand dateaza cea mai veche reprezentare a unui cuplu care face dragoste: Parca s-ar desfasura un act sexual. Atat de bine este realizata

Indragostitii de la Ain Sakhri, un obiect sculptat in calcit, expus la British Museum, in Londra, este considerat cea mai veche reprezentare a unui cuplu facand dragoste. A fost descoperit in pestera Ain Sakhri, in desertul de langa Betleem.

Atac-surpriza la adresa lui Liviu Dragnea. Eu sunt cea mai defaimata persoana din Romania

Primarul Timisoarei se autoproclama cea mai defaimata persoana din Romania, insa considera ca Legea lui Liviu Dragnea privind defaimarea ar pune pumnul in gura tuturor romanilor. Nicolae Robu sustine ca a.

Parcul auto din Romania la final de 2015: Avem 5,15 milioane de autoturisme, categoria de varsta 6-10 ani e cea mai reprezentativa

Parcul auto din Romania numara la finele anului 2015 un total de 5. 182 automobile, aceasta fiind si cea mai reprezentativa categorie de vehicule dintre toate. In ceea ce priveste vechimea, automobilele aflate in categoria de varsta 6-10 ani sunt cele mai numeroase, cu o reprezentativitate de 29,6%, iar masinile cu vechime intre 0-2 ani inseamna 4% din totalul parcului de automobile national, reiese din datele comunicate de Directia Regim Permise si Inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV).

CEO-ul Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, sustine o conferinta de presa la Bucuresti martea viitoare

Michael O'Leary, CEO al Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, va veni marti la Bucuresti, unde va sustine o conferinta de presa, anunta Mediafax. CEO-ul Ryanair se intoarce in Romania dupa mai bine de 25 de ani de la ultima vizita si, cel mai probabil, va anunta planuri de expansiune pe piata locala.

Adevarul despre Romeo si Julieta: cea mai frumoasa si mai tragica poveste de dragoste a fost inspirata de un caz real?

A existat sau nu cu adevarat povestea de dragoste dintre Romeo si Julieta? Diverse ipoteze circula de foarte mult timp, iar noi si noi supozitii apar pe masura ce vechile teorii continua sa fie vehiculate.

FOTOGALERIE BMW M760Li xDrive vine la Salonul Auto de la Geneva cea mai avansata limuzina BMW

BMW M760Li xDrive stabileste noi standarde in segmentul sport al sedanurilor de lux ca varianta de top a gamei BMW Seria 7, a anuntat BMW. Noua varianta de top a limuzinei BMW Seria 7 va fi disponibila pe piata din vara acestui an, iar pana atunci va fi prezentata ca premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 3-13 martie). Masina va concura pe piata cu Mercedes-Benz S 600 L.

Caru' cu Vedete: Fiica lui Adrian Minune planuieste sa paraseasca Romania. Alta vocatie o cheama; Miranda Kerr - Aparitie surprinzatoare. Vedeta ar putea fi insarcinata; Imperiul lui Dragan se destrama: cea mai bogata femeie din Romania a primit vestea c

Amal si George Clooney - Atractia primei seri a Festivalului de Film de la Berlin Cea de-a 66-a editie a Festivalului de film de la Berlin a inceput aseara cu proiectia filmului Hail, Caesar!, o comedie regizata de Joel si Etan Coen. Cel mai sincer interviu cu Pelinel de. Valentine's Day! Afla cum a raspuns Valentina la intrebarea Cat de des ii spui Te iubesc Numele care este pe buzele tuturor, personajul monden al ultimei luni, si aici vorbim despre Valentina Pelinel.

O recunosti sigur! Care este cea mai nesuferita zodie

Zodia unui om poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea sa, dar si despre felul de a fi. Chiar daca sunt si persoane care nu cred in horoscop, astrologii ne avertizeaza ca exista o legatura.

O recunosti oriunde! Care este cea mai nesuferita zodie

Zodia unui om poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea sa, dar si despre felul de a fi. Chiar daca sunt si persoane care nu cred in horoscop, astrologii ne avertizeaza ca exista o legatura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )