Libnet.ro
UNICEF

06:30

Primaria a incasat cu 8% mai multi bani in primul trimestru din taxe si impozite fata de 2014

Adevărul Adevărul,
Primaria a incasat cu 8% mai multi bani in primul trimestru din taxe si impozite fata de 2014

Tot mai multi brasoveni s-au grabit ca sa-si achite taxele si impozitele pana la data de 31 martie, pentru a primi astfel si de o bonificatie de 5%. continuă pe Adevărul

Dan Vidrascu, CEO elefant.ro, invitatul emisiunii WALL-STREET 360: cum arata comertul electronic dupa primul trimestru din 2015?

Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta 6-10 aprilie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in ecommerce.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Mircea Diaconu, in topul europarlamentarilor cu cei mai multi asistenti angajati

Mircea Diaconu ocupa un loc onorabil in topul europarlamentarilor cu cei mai multi asistenti angajati. Conform EurActiv, clasamentul este dominat de euroalesi din Estul Europei. Lider in topul.

Brasov: Educator, arestat pentru ca a violat mai multi copii

Un educator de la un centru de plasament din judetul Brasov a fost arestat, dupa ce a violat si a abuzat sexual mai multi copii, cu varste intre sapte si 14 ani, care se aflau in ingrijirea sa, informeaza un comunicat remis de DIICOT.

Angajatii romani, mai fericiti Valoarea tichetelor cadou a crescut cu 33%

Valoarea tichetelor cadou a crescut cu 33% in primul trimestru din 2015, potrivit unei analize a companiei Up Romania fosta Cheque Dejeuner Romania). Iar cum un angajat primeste in medie tichete cadou in valoare de 500 lei pe eveniment, la un calculat.

Un vasluian a gaurit cu bormasina mai multi artari dintr-un parc pentru elixirul zeilor: Barbatul intentiona sa-si trateze boala de rinichi cu seva copacilor

Comisarii Garzii de Mediu au amendat cu suma de 5. 000 de lei o firma de constructii din Vaslui, dupa ce unul dintre angajati a gaurit cu bormasina trei artari din parcul la care executa lucrari de amenajare .

Cel mai mare accelerator de particule din lume a fost repornit. Le va permite fizicienilor sa-si extinda aria cercetarilor

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC), apartinand CERN, a fost repornit duminica, dupa doi ani de operatii de mentenanta si consolidare si dupa o scurta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )