Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primarul din Nana il invata pe Traian Basescu sa faca afaceri: Sa faca o ferma de porci!

Antena3 Antena3,
Primarul din Nana il invata pe Traian Basescu sa faca afaceri: Sa faca o ferma de porci!

Gheorghe Dobre, primarul din deja celebra comuna Nana, il invata pe Traian Basescu sa faca afaceri. Potrivit ziarului Ring, primarul Dobre spune ca din grau si orz nu ies prea multi bani si ca mai bine. continuă pe Antena3

O educatoare din Bucuresti, decorata de Traian Basescu.

Educatoarea Elena Gh. Constantin a fost decorata, vineri, de presedintele Traian Basescu pentru intreaga cariera. In semn de inalta apreciere pentru indelungata sa cariera dedicata educarii tinerelor generatii, pentru daruirea si profesionalismul de care a dat dovada in slujba Scolii romanesti, impunandu-se ca un model de excelenta pedagogica, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a conferit Medalia Meritul pentru Invatamant Clasa a III-a doamnei Elena Gh. Constantin, educatoare .

Raspunsul publicatiei New Europe privind acuzatiile lui Traian Basescu

New Europe a publicat recent un articol care denunta regimul despotic si autocrat al presedintelui Traian Basescu. Ca urmare a acestui articol, Traian Basescu a atacat din nou trustul Intact, sugerand faptul ca.

Bruxelles-ul i-a facut lui Traian Basescu o mare nedreptate

La Bruxelles, Traian Basescu o primit o lovitura nedreapta, in absenta. Cu citeva minute in urma, Jose Barroso, Victor Ponta si Iurie Leanca au anuntat un mare triumf pentru Republica Moldova: Comisia Europeana va recomanda ridicarea vizelor pentru cetatenii moldoveni care circula in UE. Cei trei au subliniat si marele ajutor energetic dat de Romania pentru Republica Moldova. Victor Ponta a fost validat astfel simbolic drept omul care aduce vesti bune pentru moldoveni. Desi toate aceste vesti bune sint munca de zece ani a lui Traian Basescu, proiectul sau de suflet. Absenta sa de la Bruxelles in acest moment este pur si simplu o mare nedreptate facuta de Comisia Europeana.

Crin Antonescu, referitor la cazul Calarasi: Nu vrea nimeni sa-l suspende pe Traian Basescu

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV, legat de cazul Calarasi, ca nimeni nu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu.

Traian Basescu transmite condoleante presedintelui rus, in urma accidentului aviatic din Kazan

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, condoloeante presedintelui rus Vladimir Putin, dupa tragicul accident aviatic produs pe Aeroportul din Kazan, in urma caruia 50 de persoane si-au pierdut viata. Am.

Noul Cod Penal il scapa pe Traian Basescu de dosare

Alessandra Stoicescu a prezentat, sambata seara, in emisiunea QA, cum il scapa noul Cod Penal pe Traian Basescu de dosare. Potrivit noului Cod penal, care va intra in vigoare de la 1 februarie 2014,.

Antonescu: Nu am avut niciun moment o apropiere de Traian Basescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a ripostat la afirmatiile lui Dan Voiculescu, potrivit carora liberalii s-ar apropia si i-ar zambi presedintelui Traian Basescu. PNL a fost adversarul permanent si radical si.

Reactia PNL dupa declaratiile lui Dan Voiculescu: Noi nu am incercat o apropiere de Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristian Pocora, a declarat, sambata, comentand afirmatiile fondatorului PC, Dan Voiculescu, ca nu PNL a incercat o apropiere de Traian Basescu si ca PC ar trebui sa-si.

Voiculescu: PNL are actiuni imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu Traian Basescu. Fiecare partid din USL se consolideaza acum cu metodele lui

Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca nu este voie ca USL sa participe la prezidentialele din 2014 cu doi candidati, el precizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, atunci si PC va avea un candidat propriu, arata Mediafax. Presedintele PC a atacat dur PNL, acuzand ca liberalii isi jignesc partenerii de alianta, incercand o apropiere de PDL si de Traian Basescu.

Voiculescu: PNL are actiuni imorale fata de PSD, incearca sa se imprieteneasca cu Traian Basescu

Dan Voiculescu a declarat, sambata, ca nu este voie ca USL sa participe la prezidentialele din 2014 cu doi candidati, el precizand ca, daca totusi acest lucru se va intampla, atunci si PC va avea un candidat propriu. Presedintele PC a atacat dur PNL, acuzand ca liberalii isi jignesc partenerii de alianta, incercand o apropiere de PDL si de Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )