Libnet.ro
UNICEF

18:15

Primele precizari ale lui Sorin Grindeanu, in scandalul remanierii: Guvernul nu este al Comitetului Executiv al PSD. Mi s-a cerut demisia voalat

România Liberă România Liberă,
Primele precizari ale lui Sorin Grindeanu, in scandalul remanierii: Guvernul nu este al Comitetului Executiv al PSD. Mi s-a cerut demisia voalat

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, ca Guvernul nu este al CEx PSD, este al Romaniei, in contextul in care social-democratii ar urma sa decida daca il vor schimba de la conducerea Executivului. continuă pe România Liberă

Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Apar primele reactii ale ministrilor lui Sorin Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului. Reporterii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi dintre membrii cabinetului pentru a afla care este.

Prima reactie a premierului Sorin Grindeanu, dupa ce s-a vehiculat schimbarea sa

Sorin Grindeanu a avut o prima reactie la scandalul momentului in PSD. in timp ce presa vehiculeaza deja numele posibililor sai inlocuitori, printre acestea fiind cel al lui Mihai Fifor si al lui.

VIDEO Sorin Grindeanu: Nu-mi dau demisia, voi ramane premier pana cand Iohannis va desemna un alt candidat din partea PSD. Dragnea mi-a oferit functii ca sa demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a declarat miercuri noaptea ca nu demisioneaza de la sefia Guvernului pana cand presedintele Iohannnis nu va oferi garantii ca va desemna un alt premier de la PSD. Grindeanu a respins evaluarea pe baza careia Comitetul Executiv al PSD i-a retras sprijinul politic, desfiintand concluziile si spunand ca a fost facut de Darius Valcov, care nu e membru de partid. Grindeanu a mai spus ca Dragnea a fortat eliminarea sa doar pentru ca vrea toata puterea si a confirmat ca Dragnea i-a oferit la schimb sefia mai multor institutii ale statului in schimbul demisiei din guvern.

Motivele pentru care Sorin Grindeanu nu isi da demisia

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri seara, ca nu isi da demisia si ca i s-a propus sefia mai multor institutii ale statului, doar ca sa isi dea demisia. Nu imi dau.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu.

Sorin Grindeanu a plecat de la sedinta CEx a PSD: Nu a existat niciun vot

Premierul Sorin Grindeanu a plecat, miercuri seara, de la sedinta Comitetului Executiv National al PSD, spre Palatul Victoria, unde este asteptat sa faca declaratii. Grindeanu nu a facut foarte multe.

PSD a votat retragerea sprijinului politic pentru Sorin Grindeanu. Toti ministrii Cabinetului au demisionat. Grindeanu: Nu demisionez

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara ca nu demisioneaza din functie. El a precizat ca va face acest lucru dupa ce presedintele Iohannis va numi un premier de la PSD. Motivele pentru care Sorin.

Sorin Grindeanu va face declaratii de la Guvern dupa ce a refuzat sa demisioneze din functia de premier

Premierul Sorin Grindeanu va face in curand declaratii de la Guvern. El a plecat la ora 20. 50 de la Parlament, unde a participat la o sedinta de aproape cinci ore a Comitetului Executiv PSD. Acolo, Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca refuza sa demisioneze. E de asteptat ca Grindeanu sa explice ce va face in continuare, avand in vedere ca mai multi ministri PSD si ALDE ar urma sa demisioneze, la cererea celor doua partide.

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat pe liderii PSD ca nu demisioneaza - surse

Premierul Sorin Grindeanu i-a anuntat cu putin timp in urma pe liderii PSD ca nu demisioneaza, acesta fiind al patrulea refuz in ultimele zile, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Grindeanu a facut anuntul in sedinta Comitetului Executiv al partidului, dupa ce liderii partidului i-au reprosat neindeplinirea mai multor masuri din programul de guvernare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )