Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Antena3 Antena3,
Primele reactii ale ministrilor lui Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului

Apar primele reactii ale ministrilor lui Sorin Grindeanu, dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut demisia premierului. Reporterii Antena 3 au stat de vorba cu mai multi dintre membrii cabinetului pentru a afla care este. continuă pe Antena3

Decizie de ultima ora luata de premierul Grindeanu dupa ce Dragnea i-a cerut demisia

Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat marti participarea la conferinta Jump to smart 1. 0, potrivit unei informari a Biroului de presa a Guvernului. Grindeanu urma sa participe, la ora 14,00, la.

Premierul Sorin Grindeanu, dupa o intalnire cu reprezentanti ai Bancii Mondiale: Ne dorim continuarea si dezvoltarea acestui parteneriat

Premierul Sorin Grindeanu a avut marti, la Palatul Victoria, o intrevedere cu o delegatie a Bancii Mondiale, formata din Arup Banerji, director pentru tarile Uniunii Europene, Tatiana Proskuryakova, noul director de tara pentru Romania si Ungaria, si Elisabetta Capannelli, directorul de tara pentru Romania si Ungaria care isi incheie mandatul. Discutiile au vizat perspectivele parteneriatului dintre Romania si Banca Mondiala, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Prima reactie a premierului Sorin Grindeanu, dupa ce s-a vehiculat schimbarea sa

Sorin Grindeanu a avut o prima reactie la scandalul momentului in PSD. in timp ce presa vehiculeaza deja numele posibililor sai inlocuitori, printre acestea fiind cel al lui Mihai Fifor si al lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )