Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru. Se cere demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Potrivit unor surse politice, Sorin Grindeanu a spus ca va demisiona cu o singura conditie. Grindeanu.

Scenariile decapitarii lui Sorin Grindeanu: Cum il poate convinge Liviu Dragnea pe premier sa renunte la functie. Daca va continua sa refuze, PSD va fi in situatia de a depune o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern

Un sir de amenintari, urmate de promisiuni in vederea unei despartiri amiabile. Asa poate fi caracterizata strategia lui Liviu Dragnea in raport cu premierul Sorin Grindeanu. Premierul a refuzat, insa, sa demisioneze.

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in.

Culisele bataliei Dragnea-Grindeanu. Surse: Premierul i-a transmis sefului PSD ca nu isi da demisia nici daca Comitetul Executiv ii retrage sprijinul. Doar trei ministri din actualul cabinet Grindeanu sunt pe placul lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu i-ar fi transmis lui Liviu Dragnea ca nu isi va da demisia nici in cazul in care Comitetul Executiv ii va retrage sprijinul politic, au declarat surse din PSD, pentru Rl.

Victor Ponta a adresat o scrisoare deschisa Comitetului Executiv, care va decide soarta Guvernului Grindeanu: Nu il lasati pe Liviu Dragnea sa greseasca

Fostul premier al Romaniei, deputatul PSD Victor Ponta, a adresat, miercuri, o scrisoare deschisa Comitetului Executiv al partidului, in care solicita membrilor sa nu il execute public pe premierul Sorin Grindeanu, la mai putin de sase luni de la alegeri.

Liviu Dragnea a fost intrebat daca va demisiona. Ce raspuns a dat

Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea, pentru faptul ca liderul PSD cere demisia guvernului. Grindeanu i-a cerut demisia lui Dragnea, spunandu-i liderului PSD ca el a numit ministrii si, prin.

Ce risca Sorin Grindeanu daca nu demisioneaza

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara ca orice membru al PSD care intra intr-un guvern ce nu este sustinut de PSD isi pierde calitatea de membru al social-democratilor.

Surse: Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Premierul l-a refuzat, iar Dragnea l-a amenintat ca ii retrage sprijinul politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, in urma unei intalniri pe care a avut-o cu acesta si cu membri din Executiv, luni seara, la sediul partidului din Baneasa, Dragnea amenintand ca ii retrage sprijinul politic fiind nemultumit de intarzierile in aplicarea unor masuri din programul de guvernare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia! Acest Guvern e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat miercuri seara, la Palatul Victoria, ca nu isi da demisia. Acest Guvern e Guvernul Romaniei, nu e Guvernul CEx-ului. imi voi da demisia atunci.

VIDEO + LIVE TEXT. Sorin Grindeanu: NU imi dau demisia. Voi pleca doar cand Iohannis, dupa o consultare cu partidele, va numi un premier din PSD

Premierul Sorin Grindeanu va face declaratii, la sediul Guvernului, cu privire la viitorul Executivului sau, dupa ce toti membrii PSD din Cabinet si-au prezentat demisiile, in bloc. Le multumes Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )