Libnet.ro
UNICEF

08:16

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis in China: O cladire goala a fost reamenajata in doua zile(VIDEO)

B1 B1,
Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis in China: O cladire goala a fost reamenajata in doua zile(VIDEO)

Primul spital destinat persoanelor infectate cu coronavirus a fost deschis in China, la Huanggang, langa Wuhan, orasul considerat epicentrul epidemiei care a facut peste 130 de victime in tara asiatica,. continuă pe B1

China a deschis primul spital pentru bolnavii de coronavirus, la care s-a lucrat doar doua zile

Chinezii au deschis in Huanggang, langa Wuhan, primul spital destinat special persoanelor infectate cu coronavirus. Nu este un spital construit de la zero, asa cum fac autoritatile din Wuhan, ci este vorba despre o reamenajare a unei cladiri existente,.

Stirile ProTV: Chinezii au amenajat in 2 zile un spital pentru bolnavii de coronavirus. Cum arata cladirea

Primul spital pentru bolnavii de coronavirus a fost deschis marti, intr-un oras de langa Wuhan. Angajatii si voluntarii au lucrat timp de 2 zile pentru a transforma o cladire goala intr-o unitate medicala cu 1. 000 de paturi.

Slujbe ZILNICE la Sibiu pentru BOLNAVII DE CORONAVIRUS

Preotul unei biserici din Sibiu cheama credinciosii la slujbe zilnice pentru a se ruga pentru bolnavii de coronavirus. Sa ne rugam pentru bolnavii din China, spune preotul Catalin Dumitrean de la Biserica .

Romania tine slujbe pentru bolnavii cu coronavirus, in timp ce China se chinuie sa faca un vaccin

In timp ce expertii chinezi incearca sa fabrice un vaccin impotriva coronavirusului care a facut mii de victime, in Romania se tin slujbe pentru insanatosirea bolnavilor.

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

PSD cere masuri de la Guvern pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China

PSD solicita Ministerului Sanatatii si Guvernului sa ia masurile necesare pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China, inclusiv prin campanii de informare a populatiei privind masurile de protectie si prevenire.

Primul roman suspect de coronavirus. Cine este tanarul si in ce stare se afla in acest moment

Un posibil caz de infectare cu noul coronavirus a aparut in Romania. Este vorba despre un tanar care s-a intors recent din China si care s-a prezentat cu simptome specifice coronavirusului la sectia de Urgente a Spitalului din Bacau. Acesta a fost introdus in camera de izolare si este supus unor investigatii medicale amanuntite. Primul .

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2811 seconds )