Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prioritatea la vaccinare, incalcata in cel putin noua landuri din Germania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Prioritatea la vaccinare, incalcata in cel putin noua landuri din Germania

Politicieni locali, clerici, politisti si pompieri din Germania se numara printre persoanele carora le-au fost administrate mai devreme doze de vaccinuri, desi nu se aflau pe prima lista de prioritati, a scos la iveala o investigatie realizata de DPA. continuă pe Ziarul Bursa

Pandemia testeaza faimoasa rigoare germana: Prioritatea la vaccinare, incalcata in cel putin 9 landuri

Politicieni locali, clerici, politisti si pompieri din Germania se numara printre persoanele carora le-au fost administrate mai devreme doze de vaccinuri, desi nu se aflau pe prima lista de prioritati, a scos la iveala o investigatie realizata de DPA si citata de Agerpres.

Prioritatea la vaccinare a fost incalcata in mai multe landuri din Germania

O investigatie realizata de DPA arata ca mai multe persoane din Germania printre care politicieni locali, clerici, politisti si pompieri au fost vaccinate mai devreme, chiar daca nu erau pe lista de.

Cel putin 15 oameni au murit in Tanzania din cauza unei boli neidentificate

Cel putin 15 persoane au murit si alte 50 au fost spitalizate in sudul Tanzaniei din cauza unei boli infectioase neidentificate care le-a provocat greata si varsaturi cu sange, au anuntat oficialii sanitari duminica, relateaza agentia turca Anadolu.

Italia ar urma sa vaccineze cel putin 10 milioane de oameni pe luna, dupa Paste

Italia va avea capacitatea de a vaccina cel putin 10 milioane de persoane pe luna, dupa Paste, a declarat pentru Corriere della Sera directorul general al Agentiei pentru Medicamente Nicola Magrini, citat de Reuters.

Rapel, cel mai cautat cuvant din luna februarie, pe platforma Dexonline.ro. Ce inseamna si de unde provine

De la inceputul lunii februarie, cuvantul rapel a fost cautat de minim 890 de ori pe zi, devenind astfel cel mai cautat cuvant al lunii de pe platforma. Potrivit Digi24, interesul pentru termen a crescut in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )