Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii DNA cer o pedeapsa mai mare in cazul primarului spagar de la Malovat. Cauza a fost amanata

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA cer o pedeapsa mai mare in cazul primarului spagar de la Malovat. Cauza a fost amanata

Magistratii Curtii de Apel Craiova au amanat miercuri cauza in privinta fostului primar de la Malovat intrucat avocatul acestuia a solicitat termen pentru a-si pregati apararea. Gheorghe Bazavan este judecat pentru luare de mita si abuz in serviciu, dupa ce a fost prins in flagrant luand 20. 000 de lei de la patronul unei firme de constructii. continuă pe Adevărul

Perchezitii la APM Alba Iulia intr-un dosar de coruptie. Procurorii DNA au fost si acasa la directorul Agentiei de Protectia Mediului

Procurorii DNA au verificat mai multe dosare, in aceasta dimineata, din biroul directorului APM Alba Iulia, Mihaela Mih Dehelean. Acestia ar fi facut perchezitii si la domiciliul directorului.

Cineastul Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1.590.000 de lei

Calin Peter Netzer a obtinut cea mai mare finantare, de 1. 000 de lei, pentru titlul Ana, mon amour, informeaza Mediafax.

Lipsa puterii de cumparare - cea mai mare problema pe piata vinului

Cea mai mare problema de care se izbesc producatorii de vin de la noi este lipsa puterii de cumparare a consumatorilor, potrivit Aureliei Visinescu, managerul companiei Sahateni.

VIDEO Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata de pe soclu, in Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin aflata inca in picioare in Ucraina a fost daramata in noaptea de duminica spre luni la Harkov est) de catre manifestanti nationalisti, relateaza AFP.

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata

Cea mai mare statuie a lui Lenin din Ucraina a fost daramata in timpul manifestatiilor nationalistilor ucraineni. Evenimentul a avut loc in Harkov, al doilea cel mai important oras din Ucraina.

Criza din Ucraina. Cea mai mare statuie a lui Lenin, doborata la Harkov

Cea mai mare statuie a lui Lenin care se mai afla, inca, pe soclu in Ucraina a fost doborata. Evenimentul s-a produs la Harkov, un oras din estul tarii in care separatistii au incercat, anul acesta, sa.

De ce pretul iPhone 6 e de cateva ori mai mare decat costul de productie

Odata cu fiecare iPhone, Samsung sau HTC, apare si pretul de productie. La iPhone 6 e de aproape trei ori mai maredecat cel de productie. De ce aceasta diferenta si ce o justifica? Vineri, 26 septembrie, Octavian Palade si cu subsemnatul am discutat despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus la Adevarul Live. Un telespectator a avut o curiozitate recurenta cu fiecare model de iPhone sau smartphone de varf: De ce pretul de raft este mai mare, de cateva ori, [].

Garry Kasparov: Putin este cel mai periculos om din lume, o amenintare pentru SUA mai mare ca Statul Islamic

Garry Kasparov, cunoscut ca fiind cel mai bun jucator de sah din lume, are o noua misiune. El spera sa convinga lumea ca cea mai mare amenintare globala nu este gruparea terorista Statul Islamic, ci Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse.

Femei infruntandu-se in cusca si lupte pe viata si pe moarte. Cea mai mare gala MMA din Moldova se organizeaza la Botosani

Opt luptatori si doua femei se vor infrunta in cusca la Botosani in cadrul celei mai mari gale Mixed Martial Arst MMA). in ring se vor bate sportivi care au deja un nume in lumea luptelor: Ionut Pitbull Atodiresei, Gheorghe Ignat zis Ursul Carpatin si Rayko The Lion Levitchi. Marea batalie se va da pe 6 octombrie.

Black Friday, in Romania: eMAG porneste cel mai mare eveniment de reduceri pe 21 noiembrie

EMAG va organiza cea de-a patra editie a Black Friday in data de 21 noiembrie. Black Friday, aceasta sarbatoare a reducerilor este, de regula, in ultima vineri din noiembrie, dar inca de anul trecut retailerul a schimbat data in Romania. in 2013, s-a desfasurat pe 22 noiembrie, dar alte magazine au respectat vechea data. Black Friday este cel mai mre eveniment al reducerilor atat in Romania, cat si in Statele Unite ale Americi, de unde a si pornit. in Romania, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )