Libnet.ro
UNICEF

06:00

O profesoara o mustreaza pe Gabriela Firea pentru deciziile legate de scolile din Capitala: Primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

România Liberă România Liberă,
O profesoara o mustreaza pe Gabriela Firea pentru deciziile legate de scolile din Capitala: Primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

O profesoara din Bucuresti a transmis prin intermediul unei postari de facebook un mesaj catre Primarul General al Bucurestiului. Profesoara se arata indignata de masurile luate de Gabriela Firea prind cursurile. continuă pe România Liberă

O profesoara o cearta pe Gabriela Firea pentru deciziile legate de scolile din Capitala: Primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

O profesoara din Bucuresti i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea, primarul general al Bucurestiului, prin intermediul unei postari pe Facebook. Profesoara se arata indignata de masurile luate de Firea privind cursurile.

incercati sa CARPITI problemele edilitare cu IMPROVIZATII: O PROFESOARA o critica pe GABRIELA FIREA din cauza dispozitiilor privind programul scolilor

O profesoara de limba romana reactioneaza in urma deciziilor primarului general Gabriela Firea cu privire la programul scolilor, in contextul ninsorilor si temperaturilor scazute din ultima.

Mesajul unei profesoare pentru Gabriela Firea: Nu voi da curs dispozitiei dumneavoastra de a nu pune absente, primarul nu are atributii de manager al procesului didactic

Cristina Tunegaru, profesoara de limba romana, i-a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, primarului Gabriela Firea, in care arata ca Va informez ca nu voi da curs dispozitiei dumneavoastra de a nu pune absente miercuri pana la ora 9. 30, intrucat primarul nu are atributii de manager al procesului didactic.

Gabriela Firea inchide scolile pe jumatate: Elevii nu vor primi absente la prima ora, masinile care blocheaza mijloacele de transport in comun vor fi ridicate (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii presei cu ocazia unui comandament de iarna ce a avut loc la Primaria Bucuresti. Edilul a cerut intelegere din partea cadrelor didactice.

Cum a reusit Gabriela Firea sa ramana insarcinata la 38 de ani

Gabriela Firea a devenit, pentru a doua oara mama, in urma cu sase ani, cand a adus pe lume un baietel, David Petru. Iata cum a reusit sa ramana insarcinata, la vremea respectiva avand 38 de ani.

Gabriela Firea sustine ca este nevoie de schimbarea procedurii pentru sesizari privind indepartarea turturilor

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, luni, despre necesitatea simplificarii procedurii in cazul sesizarilor privind indepartarea turturilor.

INTERVIU Gabriela Firea: Avem in vedere inclusiv ridicarea masinilor parcate care pot impiedica operatiunile de curatare a zapezii. Pe termen mediu, se vor achizitiona masini destinate topirii zapezii si pentru curatirea mecanizata a trotuarelor

Primariile din Bucuresti ar putea recurge la ridicarea masinilor care pot impiedica curatarea zapezii, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, intr-un scurt interviu acordat HotNews. ro. Edilul a declarat ca nu a dat nicio amenda primarilor de sector sau firmelor de salubrizare de la inceputul acestui an, pentru felul in care s-a facut deszapezirea. Primariile de sector sunt cele care pot aplica amenzile, dar eu cred o amenda nu rezolva problema zapezii, a declarat aceasta.

Primarul general al Bucurestiului, Gabriela Firea, sustine ca a fost hartuita de directorul Circului Globus: Nu reactionez pozitiv atunci cand sunt amenintata, cand primesc mesaje noaptea, atat de la director, cat si de la sustinatori

Pimarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu isi va retrage decizia de demitere a directorului Circului Globus, Victor Coman, desi a fost amenintata si hartuita.

Daniel Florea, primarul sectorului 5, a deszapezit imbracat intr-o geaca de 2.000 de euro! Edilul a insotit-o in tot orasul pe Gabriela Firea (FOTO)

Daniel Florea, primarul sectorului 5 a fost pe strazi in ultimele zile, alaturi de Gabriela Firea, verificand operatiunile de deszapezire. Acesta nu este o persoana foarte cunoscuta, dar, cu ocazia.

Daca tot NU e curat pe strazi, macar sa fie bucurie in suflete. Radu Banciu RECITA, in stil caracteristic, POEZIILE scrise de EDILUL GABRIELA FIREA (VIDEO)

Cultura, de la Emisnescu la Firea, astfel s-a putut defini ziua de duminica. Radu Banciu a vorbit, in emisiunea sa de pe B1 TV - Lumea lui Banciu - despre talentul mai putin cunoscut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )