Libnet.ro
UNICEF

11:00

Profit de 53,8 milioane euro pentru Saxo Bank, in crestere cu 33%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 53,8 milioane euro pentru Saxo Bank, in crestere cu 33%

Saxo Bank a raportat un profit net de 53,8 milioane euro 401 milioane DKK) pentru 2017, in crestere de 33% in comparatie cu 2016, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

OMV Petrom a lansat o licitatie de pana la 8,6 milioane euro pentru achizitia de produse chimice

OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, a lansat o licitatie de pana la 40,06 milioane lei 8,6 milioane euro), fara TVA, pentru achizitia de produse chimice, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

UE va oferi peste 11 milioane de euro pentru proiecte de aprovizionare cu apa si canalizare in regiunea de nord a tarii

Uniunea Europeana va oferi aproximativ 11,60 milioane de euro pentru proiecte de aprovizionare cu apa si canalizare AAC) si pentru proiecte de eficienta energetica EE) in Regiunea de Dezvoltare Nord. De aceasta infrastructura vor beneficia peste 70 de mii de cetateni.

BERD imprumuta Transgaz cu 60 milioane de euro, pentru finantarea BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a acordat un imprumut de 278 milioane de lei 60 milioane de euro) companiei Transgaz, pentru constructia unei conducte noi de gaze naturale intre Romania, Bulgaria, Ungaria si Austria, potrivit unui comunicat de presa.

Transgaz obtine 60 milioane euro de la BERD pentru gazoductul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 278 de milioane de lei 60 de milioane de euro) pentru constructia unui nou gazoduct intre Romania, Bulgaria, Ungaria si Austria BRUA), in vederea sprijinirii pietelor.

Marti, media tranzactiilor pe perechea euro-leu a fost, potrivit BNR, de 4.65. Vezi cum vad principalele banci cursul euro pentru finalul anului

Monedele Europei emergente au pierdut marti teren in fata euro, leul fiind cotat in jurul nivelului 4. 6545/EUR, leul fiind insa in apreciere usoara. Dolarul se tranzactioneaza in intervale restranse fata de celelalte monede majore marti dimineata inaintea raportului prezentat de seful Fed. Euro este cotat in fata dolarului la USD 1. 2325/EUR din cauza incertitudinilor aduse de alegerile din Italia de la sfarsitul saptamanii, noteaza economistii Piraeus.

Program de accelerare cu finantari de pana la 100.000 euro pentru proiecte IT: Cine se poate inscrie si ce greseli trebuie sa evite

Programul de accelerare pentru afaceri Techcelerator a fost lansat oficial la Bucuresti si Cluj si ofera finantari de pana la 100. 000 euro pentru proiecte IT. Iata ce spun initiatorii acestui program despre asteptarile pe care le au de la cei care se inscriu la acest program si ce greseli ar trebui sa evite candidatii.

BERD finanteaza sectiunea din Romania a gazoductului BRUA, printr-un imprumut de 60 milioane de euro acordat Transgaz

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) sustine dezvoltarea pietelor europene regionale de energie, printr-un imprumut de 278 milioane de lei 60 milioane de euro) pentru constructia unei conducte noi de gaze naturale intre Romania, Bulgaria, Ungaria si Austria.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 13 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 64 milioane de lei 13 milioane de euro).

Proiect de 5 milioane de euro pentru extinderea iluminatului public stradal. Investitia va reduce consumul la jumatate

Autoritatile intentioneaza sa modernizeze si sa extinda sistemul de iluminat din resedinta de judet printr-un proiect cu finantare europeana.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 139 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 650 milioane de lei 139 milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )