Libnet.ro
UNICEF

09:45

Transgaz obtine 60 milioane euro de la BERD pentru gazoductul BRUA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Transgaz obtine 60 milioane euro de la BERD pentru gazoductul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un imprumut de 278 de milioane de lei 60 de milioane de euro) pentru constructia unui nou gazoduct intre Romania, Bulgaria, Ungaria si Austria BRUA), in vederea sprijinirii pietelor. continuă pe Wall-Street Ro

BERD acorda un imprumut de 60 de milioane euro companiei Transgaz pentru proiectul BRUA

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda Transgaz un imprumut de 278 de milioane de lei 60 milioane euro) pentru construirea conductei BRUA pe teritoriul Romaniei. Costul total al proiectului este de 479 milioane euro. Pe langa finantarea BERD, Uniunea Europeana ofera 179 milioane de euro sub forma de granturi, iar Banca Europeana de Investitii contribuie cu un imprumut de 50 de milioane de euro. De asemenea, Transgaz investeste 149 milioane euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul BERD. Restul finantarii va fi acoperit de alti creditori.

Vola.ro anunta o cifra de afaceri de peste 6,5 milioane euro in 2017

Vola. ro a raportat o crestere de doua cifre in anul 2017, ajungand la un volum tranzactional total de 60,7 milioane de euro in crestere cu 24% fata de 2017) si o cifra de afaceri de 6,65 milioane euro in crestere cu 13% fata de anul anterior) pentru activitatea companiei de turism din Romania, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

LISTA Diaspora Start-Up: Unde poti contacta organizatiile care vor imparti fonduri europene de max. 40.000 Euro fiecare, pentru mici afaceri

Romanii plecati in strainatate si care revin in tara pot obtine fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start-Up. Puteti descarca listele cu datele de contact ale organizatiilor care vor imparti banii europeni, prin proiecte.

Alukonigstahl Romania asteapta afaceri in crestere anul acesta, de peste 20 milioane euro

Alukonigstahl Romania, sucursala concernului austriac cu acelasi nume, a anuntat, ieri, afaceri in crestere pentru anul 2017, de 18,1 milioane de euro, iar pentru anul curent estimeaza ca acestea vor depasi 20 de milioane de euro.

Deutsche Telekom: Veniturile Telekom Romania au scazut cu 1,3% pana la 972 milioane euro in 2017/Continua scaderea numarului de clienti de telefonie mobila, fixa si internet

Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) a inregistrat venituri in valoare de 972 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar EBITDA profitul inainte de dobanzi, impozite, depreciere si amortizare) a scazut cu 5,1% pana la 166 milioane euro, arata datele publicate joi de grupul german Deutsche Telekom. Anul trecut, numarul clientilor de comunicatii mobile a scazut cu 8,1% fata de anul 2016 pana la 5,25 milioane utilizatori, in timp ce pe segmentul comunicatiilor fixe, Telekom a ajuns la 1,86 milioane de utilizatori de telefonie fixa in scadere cu 5,3%) si 1,18 milioane de utilizatori de internet broadband in scadere cu 1%).

Transgaz a securizat un imprumut important de la BERD pentru gazoductul BRUA

Reprezentantii BERD si ai Transgaz au semnat un contract de finantare vineri dupa-amiaza in valoare de 278 de milioane de lei, aproximativ 60 de milioane de euro. Banii sunt destinati finantarii sectiunii romanesti a gazoductului BRUA, unul dintre cele trei mari proiecte energetice in care este implicat operatorul roman de gaze naturale.

Transgaz obtine o finantare RECORD de la BERD

Finantare extrem de importanta pentru economia romaneasca. Transportatorul national de gaze Transgaz a obtinut fonduri de 278 de milioane de lei 60 de milioane de euro) din partea Bancii Europene pentru Reconstr.

Firea aloca 111 milioane euro pentru spitale

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a aprobat, ieri, proiectul de buget pe anul 2018, care propune alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului si a peste 13 milioane de euro pentru diverse monumente si statui, altele decat cele incepute anul trecut.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 3,6 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu pozitiv ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 16,8 milioane de lei 3,6 milioane de euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 16,2 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 75,83 milioane de lei 16,2 milioane de euro).

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )