Libnet.ro
UNICEF

07:45

Prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Iata cum va fi vremea de Martisor!

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. Iata cum va fi vremea de Martisor!

In Romania temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale in luna februarie, iar luna martie vine cu valori usor peste cele specifice pentru aceasta perioada. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru februarie: Vreme in general mai calda decat de obicei in aceasta perioada a anului

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Prognoza meteo ANM pe patru saptamani

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani.

Prognoza METEO pentru luna februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

Barna: Ne dorim ca in urmatoarele saptamani sa eliminam pensiile speciale ale parlamentarilor

Vicepremierul Dan Barna a declarat ca in urmatoarele saptamani intentia este ca in Legislativ sa fie eliminate pensiile speciale ale parlamentarilor, apoi va urma o modificare a Codului administrativ pentru abrogarea pensiilor speciale pentru primari.

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica, depistate in Romania. Specialisti: Riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat ne asteptam

Alte 24 de cazuri noi de COVID-19 cu noua tulpina britanica au fost depistate in Romania, in urma analizelor facute de MedLife pe 90 de probe din mai multe orase ale tarii. Numarul pacientilor cu noua tulpina se dubleaza astfel, ajungand la 52. Specialistii MedLife atrag atentia ca riscurile ca noua tulpina sa devina dominanta in urmatoarele saptamani sunt mai mari decat se asteptau, iar autoritatile ar trebui sa analizeze cu precautie deciziile cu privire la relaxarea masurilor.

Vremea face prapad! ANM a emis cod portocaliu. Ce fenomene sunt anuntate, azi, in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de vant, valabil pentru ziua de joi, 4 februarie. Ce arata prognoza meteo, care sunt zonele vizate si cum va fi vremea in tara? ANM: Cod portocaliu de vant Update joi, 4 februarie, ora 11. in Carpatii Orientali, se anunta cod portocaliu de vant intre .

Prognoza meteo, azi, 3 februarie 2021. Temperaturi primavaratice si ploi slabe in majoritatea regiunilor tarii

Miercuri, vremea ramane calda in aproape toatatara. in vestul, centrul si nordul tariivor fi innorari persistente si temporar se vor semnala precipitatii slabe, predominant sub forma de pl.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 17 judete ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de ceata pentru 17 judete ale tarii. Astfel, pana la ora 8, in judetele Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Ilfov, Teleorman,.

Prognoza meteo. Cod galben de ceata in 10 judete. Vezi care sunt zonele vizate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis, pentru marti, un cod galben de ceata pentru zece judete ale tarii. Astfel, pana la ora 12, in sapte judete se va semnala ceata care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )