Libnet.ro
UNICEF

15:31

Programul mall-urilor din Bucuresti de Paste

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul mall-urilor din Bucuresti de Paste

Mall-urile din Bucuresti vor avea program special in perioada sarbatorilor de Paste. Cititi in continuare programul complet al AFI Cotroceni, Plaza Romania, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Sun Plaza, Park Lake, Promenada si Mega Mall. continuă pe Wall-Street Ro

Ce farmacii din Bucuresti vor avea program non-stop in perioada de Paste 2019 si 1 Mai?

Colegiul Farmacistilor Bucuresti a publicat pe site-ul www. cfbucuresti. ro lista pe sectoare a farmaciilor cu program permanent si semi-permanent din Bucuresti de Paste 2019 si 1 Mai.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, profesorul Mircea Dumitru, presedinte al Asociatiei Universitatilor Balcanice

Rectorul Universitatii din Bucuresti, Mircea Dumitru, a preluat presedintia Balkan Universities Association BUA) incepand cu luna aprilie, cu ocazia celei de-a V-a conferinte a BUA, desfasurata la Salonic, in Grecia, anunta Agerpres.

Doi tineri din Bucuresti au chemat un Uber sambata seara. Li s-a parut ceva ciudat cu soferul, dar nu erau pregatiti pentru asta. La un moment dat, a reglat oglinzile retrovizoare ca sa ne vada mai bine pe bancheta din spate. Tot drumul s-a uitat la noi

Doi tineri din Bucuresti au avutparte de momente nu tocmai placute in timpul unei curse cu un Uber. Cei doi au chemat masina sambata seara, dar nu se asteptau nicio clipa la ce aveau sa traiasca din.

Noua spitale din Bucuresti vor asigura asistenta medicala de urgenta in perioada de Paste 2019 si 1 Mai

In perioada 26 aprilie - 1 mai 2019, cu ocazia sarbatorii legale Invierea Domnului Sf. Pasti), noua spitale din Capitala si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov vor asigura asistenta medicala de urgenta.

PROGRAM STB NOAPTEA DE iNVIERE. Cum vor circula mijloacele de transport in comun din Bucuresti de inviere

In perioada sarbatorilor de Paste, transportul public de suprafata gestionat de STB va functiona astfel: in noaptea de inviere, 27/28. 2019, liniile de tramvai 1/10 si 41 vor.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 25 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,44 mg/l; pH 7,70; TURBIDITATE: 0,33. S2 - CLOR LIBER:0,22 mg/l; pH.

Esop Consulting: 200.000 de angajati din Bucuresti ar putea avea spatii de birouri mai bune

In Bucuresti, peste 200. 000 de angajati lucreaza in cladiri de birouri construite de firme private, care au o vechime mai mare de 10 ani si peste 250. 000 de angajati sunt in cladiri de birouri inaugurate in ultimii 10 ani, potrivit unei analize.

SEBASTIAN DRAGOMIR, COLLIERS INTERNATIONAL: Cererea de noi spatii de birouri din Bucuresti a scazut cu peste 20

Activitatea pe piata de birouri din Capitala a debutat, in primul trimestru din 2019, cu rezultate moderate, arata datele Colliers International Romania.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 24 aprilie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,33 mg/l; pH 7,60; TURBIDITATE: 0,31. S2 - CLOR LIBER:0,23 mg/l; pH.

Un pieton furios din Bucuresti isi varsa nervii intr-un mod inedit pentru ca o masina a fost parcata neregulamentar. Totul a fost filmat (VIDEO)

O altercatie s-a iscat intimp ce un pieton furios a fost luat la intrebari si oprit din actiunea sa de distrugere a unei masini parcate nergulamentar. Pietonul era o doamna, numita cucoana de catre ce.

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )