Libnet.ro
UNICEF

09:15

Proiectul de Cod administrativ initiat de UDMR, respins de 4 comisii in Parlament

Hotnews Hotnews,
 Proiectul de Cod administrativ initiat de UDMR, respins de 4 comisii in Parlament

Comisiile juridica, pentru buget, pentru administratie si pentru munca de la Camera Deputatilor au dat marti raport comun de respingere a proiectului de lege privind Codul administrativ, in care era prevazuta si obligativitatea oficializarii limbilor minoritatilor nationale in administratia publica locala, in anumite situatii. continuă pe Hotnews

Presedintele Iohannis: Proiectul adoptat tacit de Senat, un fel de Cod administrativ in varianta UDMR. PSD promoveaza legi care sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc. Nu voi tolera asa ceva (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a acuzat PSD ca este, evident,in situatia de a promova anumite acte administrative, legi, care vin sa duca la autonomia Tinutului Secuiesc, ori asa ceva este pur.

Liderul deputatilor PNL cere respingerea Codului Administrativ initiat de UDMR

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, solicita includerea pe ordinea de zi a comisiilor de specialitate a proiectului de lege privind Codul administrativ initiat de UDMR, precum si respingerea acestuia, apreciind ca initiativa vizeaza atingerea obiectivului autonomiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,316 seconds )