Libnet.ro
UNICEF

07:30

Proteste impotriva Guvernului in trei dintre cele mai mari orase ale Romaniei

România Liberă România Liberă,
Proteste impotriva Guvernului in trei dintre cele mai mari orase ale Romaniei

Circa 250 de persoane au protestat, duminica seara, in Bucuresti, Cluj-Napoca si Sibiu, impotriva Gu. continuă pe România Liberă

VIDEO Moment emotionant in cariera uneia dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Venus Williams, sora mai mare a Serenei Williams, va implini anul acesta 38 de ani si a trait un moment extrem de emotionant, poate cel mai emotionant din toata cariera ei.

Vesti bune pentru toti calatorii. Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de.

Blue Air lanseaza o ruta noua spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara

Compania aeriana romaneasca Blue Air lanseaza o ruta noua, spre una dintre cele mai dorite destinatii de vara. Incepand cu 16 iunie, pasagerii Blue Air vor putea zbura de pe Aeroportul International Otopeni spre Palma de Mallorca.

Razer a incheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Razer a anuntat ca va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoritii primului sezon al Overwatch League OWL), ca urmare a semnarii unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele si toti jucatorii din cadrul organizatiei.

Uber plateste 245 DE MILIOANE DE DOLARI pentru a scapa de unul dintre cele mai DIFICILE litigii

Uber Technologies va plati nu mai putin de 245 de milioane de dolari pentru a inchide un litigiu legat de secretele comerciale, pe care l-a avut cu Waymo, divizia de vehicule autonome a Alphabet. Practic, Waymo va .

Aventura cu de toate printre misterele Mexicului. Cat costa calatoria intr-una dintre cele mai exotice tari ale lumii

Sabin Ciornea 28 de ani), din Ploiesti, de profesie jurnalist, a visat inca de pe bancile liceului sa ajunga sa petreaca noaptea dintre ani pe una dintre cele mai exotice plaje din lume. Si-a indeplinit visul la finalul anului trecut, astfel ca, in ajunul Craciunului, ateriza pe aeroportul din Mexico City si de aici, cinci zile mai tarziu, in Cozumel, o insula salbatica din Marea Caraibilor.

TOPUL cele mai mari SCUMPIRI in 2017: Trei ALIMENTE au devenit LUX...

Traim vremuri. scumpe. Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a urcat in luna decembrie la 3,32%, maximul ultimilor aproape cinci ani! Ouale detin recordul de.

Unul dintre cele mai GROAZNICE acte de VIOLENTA! ATAC SANGEROS soldat cu patru MORTI

Un barbat a deschis focul si a impuscat mortal patru persoane in doua locatii diferite, apoi s-a sinucis. Tragedia s-a produs in nord-estul statului american Kentucky. Politistii au fost anuntati ca s-au .

BNR, SEMNAL DE ALARMA privind evolutia preturilor: Una dintre cele mai rapide CRESTERI

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, a prezentat raportul asupra inflatiei, despre care a spus ca se integreaza in intervalul de variatie de 2,5% +/- 1%. Va prezint raportul asupra inflatiei din.

Cele mai interesante accesorii (genti si pantofi) de la New York Fashion Week

In cadrul primelor prezentari de moda de la New York Fashion Week am putut remarca accesorii superbe, memorabile, purtate de modele pe catwalk. Iata doar cateva dintre acestea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )