Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state europene

B1 B1,
Victor Ponta: Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state europene

Victor Ponta a declarat, marti, la o intalnire cu investitorii din energie, ca Romania poate avea o crestere economica bazata pe energie mai mare decat alte state din Europa. Premierul a participat la discutii. continuă pe B1

Victor Ponta: Romania are doua domenii cu potential extraordinar.

Romania are doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. In Romania sunt doua domenii cu potential extraordinar, respectiv agricultura si energia. Agricultura depinde, foarte mult, de voia divina, ca sa spunem asa. Dupa ce anul trecut economia a beneficiat mult de zona agriculturii, anul acesta a pierdut foarte mult. Depinde foarte mult de natura si de sansa, in conditiile .

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o CRESTERE ECONOMICA MAI MARE decat cea a Poloniei.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza Mediafax. Fondul a mentinut pentru Romania estimarile, de 0,9% pentru anul in curs si 2,5% pentru anul urmator, anuntate de misiunea aflata la Bucuresti la mijlocul lunii august pentru a sasea evaluare din cadrul acordului preventiv in derulare .

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei

Tara noastra ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza sursele de presa.

BM si-a redus prognozele de crestere economica a regiunii Asia de Est-Pacific

Banca Mondiala si-a redus astazi prognozele de crestere economica a regiunii Asia de Est-Pacific, precizand ca incetinirea Chinei poate fi mai severa si mai lunga decat estimau analistii initial, transmite Reuters.

Banca Mondiala reduce prognozele de crestere economica a Rusiei si a statelor din regiunea Asia de Est-Pacific

Banca Mondiala si-a redus luni prognozele de crestere economica a regiunii Asia de Est-Pacific, spunand ca incetinirea Chinei poate fi mai severa si mai lunga decat estimau analistii initial, informeaza Reuters. De asemenea, institutia internationala a scazut si prognoza de crestere a Rusiei, pe fondul recoltelor agricole mai slabe decat asteptarile.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a singurului stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei

Prognoza FMI arata ca Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei. Polonia este singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in.

FMI prognozeaza pentru Romania o crestere economica de 2,5% in 2013, dupa numai 0,9% in 2012

FMI prognozeaza pentru Romania o crestere economica de 2,5% in 2013, dupa numai 0,9% in 2012, potrivit raportului semestrial al Fondului Monetar International, citat de HotNews. Acesta ar fi una din cele mai.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut pentru Oltchim pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Premierul Victor Ponta da asigurari ca salariile restante la Oltchim vor fi platite in cursul acestei luni. De asemenea, luna viitoare pot fi pornite sectii ale combinatului, a mai spus Victor Ponta, cu ocazia participarii la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania. Ponta a mai spus ca a discutat in cursul zilei de luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi confirmat ca are in atentie problema Oltchim. Pe de alta parte, comisarul i-ar fi sugerat sa nu fie acordat un ajutor pana ce Comisia Europeana nu va face o analiza la nivel european.

Victor Ponta: CE ne-a sugerat sa nu acordam un imprumut Oltchimului pana nu va fi facuta o analiza la nivel european

Primul ministru Victor Ponta a declarat marti, la conferinta Energypedia, organizata de CEZ Romania, ca a vorbit luni cu comisarul european pentru concurenta, Joaquin Almunia, care i-ar fi sugerat ca Guvernul sa.

LIVE TEXT Victor Ponta va vorbi despre noua lege a energiei

Primul-ministru Victor Ponta va participa la conferinta Energypedia, organizata de grupul CEZ Romania, pentru a discuta despre noua lege a energiei si despre legea energiei regenerabile. HotNews. ro va prezenta LIVE TEXT principalele declaratii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )