Libnet.ro
UNICEF

06:00

PSD Cluj despre scandalul Ioan Rus: Master Planul deTransport determina crearea de noi locuri de munca si pentru romanii din strainatate

Adevărul Adevărul,
PSD Cluj despre scandalul Ioan Rus: Master Planul deTransport determina crearea de noi locuri de munca si pentru romanii din strainatate

Au poate 1. 500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva, declaratia care a determinat demisia lui Ioan Rus din postu de ministru al Transporturilor a fost comentata si de PSD Cluj. continuă pe Adevărul

FOTO Despre copiii si femeile din viata lui Ioan Rus. Nora din Liga sexy si cadourile pentru fiul negolan

Ioan Rus a declarat despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele curve. Pe de alta parte, fiul sau, Alexandru Rus, traieste de ani buni cu o tanara care a devenit cunoscuta pentru participarea la Liga Sexy de la GSPTV. Fata de alti copii golani, fiii lui Ioan Rus au primit cadou un hotel de la parintele lor, iar ginerelesau este cel mai mare investitor imobiliar din oras.

Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Prim-vicepesedintele PNL Ludovic Orban a criticat, joi, afirmatiile lui Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, potrivit caruia romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ii solicit premierului Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD pentru gravele declaratii facute de un ministru din Cabinetul sau si unul dintre liderii importanti ai PSD. Ponta ar trebui sa il excluda pe Rus din PSD, a declarat Ludovic Orban.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit la Palatul Victoria

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a sosit, joi dupa-amiza, la Palatul Victoria, pentru a vorbi cu premierul Victor Ponta, despre scandalul iscat dupa declaratiile ministrului, informeaza B1 TV. Dupa ce ministrul.

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale.

Cine l-ar putea inlocui pe Ioan Rus la ministerul Transporturilor

Iulian Matache, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea, este primul nume vehiculat in PSD ca posibil inlocuitor al lui Ioan Rus la conducerea Ministerului Transporturilor, conform unor surse politice.

Andronescu: Ioan Rus voia sa transmita ALTCEVA, nu a jignit romanii

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu sustine ca ministrul Ioan Rus, colegul ei de partid, de fapt nu a jignit romanii care au plecat sa munceasca in strainatate, ci incerca sa spuna ca mai bine s-ar intoarce.

100 de minute. Serban Nicolae: Nu exista justificari pentru atitudinea lui Ioan Rus

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a explicat, in editia de joi a emisiunii 100 de minute, ca este inadmisibila afirmatia lui Ioan Rus si exista in tot partidul o preocupare fata de subiect. Exista o.

Ludovic Orban: ii solicit premierului sa isi prezinte scuze pentru afirmatiile facute de Ioan Rus

Ludovic Orban a declarat, joi, de la Palatul Parlamentului, ca demisia lui Ioan Rus nu este suficienta si ca acesta ar trebui sa fie dat afara din PSD dar si ca partidul trebuie sa prezinte scuze.

Ioan Rus a demisionat din Guvern, dupa declaratiile revoltatoare despre romanii din strainatate

UPDATE - Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisia, a anuntat premierul Victor Ponta intr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia vine dupa declaratiile revoltatoare ale ministrului Ioan Rus fata de.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: Imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3158 seconds )