Libnet.ro
UNICEF

19:16

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Adevărul Adevărul,
Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

VIDEO Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat miercuri seara la Digi24 ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Declaratia socanta vine la doar doua zile inaitea votului din Parlament pe motiunea de cenzura pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. UPDATE: Cum explica Ministerul Transporturilor declaratia lui Ioan Rus: Domnia sa a dorit sa atraga atentia asupra unei realitati dure din Romania de astazi. De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar in cadrul emisiunii, ca formularea folosita este o generalizare artistica, o licenta.

Prima reactie a Opozitiei dupa ce ministrul Rus i-a jignit pe romanii din Diaspora, spunand ca de banii castigati de romani in strainatate copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva: Sa isi dea demisia odata cu premierul Ponta

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, spune ca Ioan Rus i-a jignit intr-un mod halucinant pe romanii din Diaspora si ii cere sa isi dea demisia odata cu premierul Ponta.

Ministrul Ioan Rus ii JIGNESTE pe romanii din diaspora

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca romanii pleaca in strainatate pentru cateva sute de euro in plus pe luna, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

Saracii copii bogati: Familia fostului ministru Ioan Rus da dovada de un stil de viata extravagant, in timp ce el jigneste romanii din diaspora (VIDEO)

In timp ce Ioan Rus jigneste public romanii care isi lasa rudele acasa pentru a merge in strainatate sa munceasca, familia sa da dovada de un stil de viata extravagant. Cei care s-au remarcat cel mai mult.

FOTO. Cum este ironizat Ioan Rus pe internet, dupa declaratiile jignitoare privind romanii din diaspora

Dupa ce ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat ca romanii pleaca in strainatate pentru cateva sute de euro, in timp ce copiii lor devin golani si nevestele curve, pozele de pe profilul e Facebook al fiului sau au devenit virale.

Reactii ale romanilor din diaspora, la jignirea adusa de Ioan Rus: Nu toti copiii ajung golani, dureros este ca unii golani ajung ministri

Jignirea adusa de ministrul Ioan Rus romanilor care lucreaza in strainatate a starnit un val de idignare in diaspora. Pana aceste specimene sunt la guvernare sigur romanii din afara granitelor raman in strainatate!!, Nu toti copiii ajung golani, dureros este faptul ca unii golani ajung ministri - sunt cateva dintre mesajele postate pe Facebook, in grupuri ale comunitatilor de romani din diferite tari. De asemenea, pe Facebook circula din nou o fotografie cu fiul lui Ioan Rus si iubita sa. Replicile vin dupa ce ministrul social-democrat al Transporturilor, Ioan Rus, a spus aseara la Digi24 ca Romania are in jur de 1 milion de fierari, betonisti, zidari care lucreaza in strainatate, cu salariu de 1. 500 de euro din care copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

Reactia lui Ioan Rus, dupa declaratia scandaloasa la adresa romanilor din Diaspora: Era absolut pozitiva si generoasa si in niciun caz un atac / Imi cer scuze daca prin formularea aleasa am jignit pe cineva, dar intentiile mele au fost de a semnala o sit

Dupa ce a spus ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a revenit cu urmatoarele lamuriri in cadrul unui comunicat de presa: Imi cer scuze daca prin formularea aleasa am jignit pe cineva, dar intentiile mele au fost de a semnala o situatie grava cu care se confrunta multe familii de romani, fara sa-i jignesc, ci chiar compatimindu-i. A intervenit apoi la B1 TV, unde a spus ca sensul declaratiei era unul pozitiv, ideea era absolut pozitiva si generoasa si nicidecum un atac. Intrebat de Realitatea TV daca scuzele vor fi insotite de o demisie, Rus a declarat: o sa vedem, nu asta este problema mea acum.

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa declaratiile jignitoare la adresa romanilor din diaspora

Partidul National Liberal este de parere ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe cineva, sustinand ca intentia sa era sa semnaleze o situatie grava.

Ministrul Ioan Rus, catre romanii din strainatate: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva [VIDEO]

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a facut o declaratie controversata, la o emisiune Digi 24, despre romanii care muncesc in strainatate. El a spus ca acestia pot castiga si 1. 500 de euro, iar de banii acestia copiii se fac golani acasa si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )