Libnet.ro
UNICEF

13:45

Putin: SUA au orchestrat criza din Ucraina. Initial, au stat in umbra

Antena3 Antena3,
Putin: SUA au orchestrat criza din Ucraina. Initial, au stat in umbra

Pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care afecteaza in prezent aceasta tara, doar ca la inceput au. continuă pe Antena3

Vladimir Putin: Statele Unite au orchestrat criza din Ucraina doar ca initial au stat in umbra

Presedintele rus Vladimir Putin a adeclarat, marti seara, ca pozitia adoptata de Washington in reglementarea crizei din Ucraina indica faptul ca Statele Unite ale Americii au stat la originea crizei care.

Criza din Ucraina pune in pericol un proiect de 900 miliarde de dolari al Exxon cu Rosneft in nordul Rusiei

Sanctiunile aplicate de SUA Rusiei in contextul crizei din Ucraina pun in pericol un proiect care ar putea depasi 900 de miliarde de dolari al producatorului american de petrol Exxon cu Rosneft, companie controlata de guvernul de la Moscova, potrivit Bloomberg.

Criza din Ucraina: Voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva separatistilor si rusilor

Decisi sa actioneze in caz de invadare a regiunii de catre fortele rusesti, circa 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas est) - centru important pentru extractia carbunelui si industria siderurgica a Ucrainei - in scopul de a lupta impotriva separatistilor prorusi, ca urmare a unui apel pe Facebook.

Criza din Ucraina. Situatie in continuare tensionata in estul tarii: Separatistii pro-rusi au preluat controlul mai multor cladiri din Horlivka/ Turcinov: Fortele armata ucrainene sunt in stare de alerta totala pentru lupta/ Rusia denunta declaratiile be

Situatia a continuat sa fie tensionata in estul Ucrainei si miercuri. Separatistii pro-rusi au pus stapanire asupra unei cladiri guvernamentale si sediului politiei din orasul Horlivka, regiunea Donetsk. Presedintele ucrainean Oleksandr Turcinov a anuntat ca fortele armate sunt in stare de alerta totala pentru lupta. In replica, Rusia a denuntat retorica belicoasa a Kievului. De asemenea, autoritatile ucrainene l-au arestat si declarat persona non grata pe atasatul militar rus la Kiev, pe care il acuza de spionaj. In cursul unei convorbiri telefonice avute miercuri seara, presedintele rus Vladimir Putin si premierul britanic David Cameron au convenit ca o iesire din criza in Ucraina nu poate fi realizata decat prin mijloace pasnice, potrivit Kremlinului. Vezi principalele evenimente privind criza din Ucraina desfasurate miercuri.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Criza din Ucraina Haosul continua sa se extinda in estul Ucrainei: Insurgentii pro-rusi au ocupat prefectura, sediul politiei, procuratura si televiziunea din Lugansk

Haosul a continuat sa se extinda marti in Ucraina, unde mii de manifestanti pro-rusi au pus stapanire pe cladiri oficiale din Lugansk, in timp ce presedintele Vladimir Putin a amenintat cu repercusiuni asupra companiilor occidentale care sunt prezente in Rusia, daca sanctiunile internationale vor continua, scrie AFP. ----------------------Ora 23:30Presedintele rus Vladimir Putin neaga prezenta fortelor rusesti in estul Ucrainei AFP)Ora 23:00 Politistii ucraineni asediati de manifestanti pro-rusi in sediul lor din Lugansk au evacuat cladirea, fara arme. Ora 21:11 John Kerry: Rusia incearca sa modifice arhitectura securitatii in Europa de Est. Evenimentele din Ucraina, un apel de trezire.

SUA si UE suplimenteaza listele cu sanctiuni, in contextul crizei din Ucraina

Uniunea Europeana va inscrie inca 15 nume ale unor reprezentanti rusi si ucraineni prorusi pe lista cu persoane sanctionate in cadrul crizei din Ucraina, au anuntat luni surse diplomatice, informeaza.

Reuniune extraordinara a OSCE pe tema situatiei din Ucraina

Consiliul permanent al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) se va reuni, luni, la Viena, intr-o sesiune extraordinara consacrata conflictului din Ucraina. Sapte observatori ai OSCE sunt.

Oficial de la Moscova: Rusia ar putea recunoaste rezultatul alegerilor din Ucraina, in anumite conditii

Rusia ar putea recunoaste rezultatele alegeriilor din Ucraina in anumite conditii, a declarat ministrul adjunct de Externe al Federatiei Ruse, Serghei Ryabkov, anunta RIA Novosti.

Vladimir Putin, invitat de onoare la ziua de nastere a fostului cancelar german, Gerhardt Schroeder

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder si-a sarbatorit cea de 70-a aniversare alaturi de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, in St. Petersburg, luni seara, in timp ce SUA si Uniunea Europeana sporeau sanctiunile fata de Moscova, ca raspuns la criza din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )