Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radio Europa Libera: Klaus Iohannis, uitat in culise. Presedintele a inceput sa fie parasit de tovarasii de drum

B1 B1,
Radio Europa Libera: Klaus Iohannis, uitat in culise. Presedintele a inceput sa fie parasit de tovarasii de drum

Tovarasii de drum il parasesc pe Klaus Iohannis, scriu jurnalistii de la Radio Europa Libera. Acestia sustin ca seful statului a parut, chiar uitat in culise, dupa ce a pus la cale consultarea partidelor. continuă pe B1

UPDATE Klaus Iohannis participa azi la Consiliul European extraordinar: Niciodata problema refugiatilor si a migrarii nu a fost mai acuta. Presedintele face declaratii de presa pe aeroport la ora 12.45

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, de la ora 12. 45, la salonul oficial al Aeroportului International Henri Coanda. , informeaza un comunicat de presa al Cotroceniului. Presedintele Romaniei participa joi laConsiliului European ce se va tine joi pentru a dezbate problema migrantilor ce vin in Europa prin Marea Mediterana si nu numai.

Hocus-pocus cu problema maghiara. Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje pentru congresul UDMR: pe unul l-a sters de pe pagina Administratiei Prezidentiale, pe altul l-a citit un consilier la Cluj. Care este diferenta dintre ele?

Presedintele Klaus Iohannis a avut doua mesaje radical diferite pentru congresul UDMR din 17 aprilie desfasurat la Cluj, la care au participat liderii tuturor partidelor mari cu declaratii de curtoazie la adresa Uniunii. In primul mesaj, presedintele Iohannis admitea ca minoritatea maghiara se confrunta cu o multe chestiuni ramase nerezolvate, cu subiecte sensibile, cum ar fi autonomia, si vorbea despre extinderea drepturilor minoritatilor. Acest mesaj a aparut vineri pentru scurt timp pe pagina Administratiei Prezidentiale, dar a fost sters, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Transindex. ro. Mesajul cu care consilierul prezidential, Laurentiu Mihai Stefan, a ajuns vineri la Cluj este mult mai scurt si nu mai face nici o referire la problemele maghiarilor, nici la autonomie.

Presedintele Klaus Iohannis participa joi la Summit-ul extraordinar convocat la Bruxelles pe tema imigratiei

Presedintele Klaus Iohannis se va deplasa, joi, la Bruxelles, la Summit-ul extraordinar pe tema imigratiei pe Marea Mediterana, convocat, de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, la Bruxelles, dupa o serie.

Klaus Iohannis, gafa la Bruxelles: A incurcat Marea Neagra cu Marea Mediterana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut o gafa, joi, in timpul discursului de la finalul reuniunii Consiliului European Extraordinar. Iohannis a incurcat Marea Mediterana cu Marea Neagra in timp ce facea referire la.

Klaus Iohannis si primele esecuri: Ni s-a spus ca are nevoie de o luna, de 100 de zile, ca are alt stil de a face politica. Bine. Cat sa-i mai dam? Sase luni? Un an? Cinci?

Jurnalistul Liviu Avram face un top al greselilor facute de presedintele Klaus Iohannis de la instalarea la Cotroceni. Avram spune ca poporul a fost ingaduitor cu Iohannis si i-a acordat mai mult de o luna,.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Consiliul National al Rectorilor si cu ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit astazi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii Consiliului National al Rectorilor, iar la intalnire a participat si ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, anunta administratia prezidentiala. Amintim ca Sorin Cimpeanu a fost presedinte al CNR pana cand a devenit ministru si, la fel ca multi dintre rectorii prezenti astazi la Cotroceni langa Klaus Iohannis, l-a sustinut public pe Victor Ponta in alegerile prezidentiale. De asemenea, Consiliul National al Rectorilor a salutat ordonanta de urgenta din vara trecuta, prin care Guvernul Ponta a decapitat legea educatiei. In prezent, Consiliul National al Rectorilor este condus de un rector interimar.

Klaus Iohannis: indemn cat mai multe persoane sa se deplaseze folosind bicicleta

Presedintele Klaus Iohannis a postat sambata un mesaj pe profilul sau de Facebook in care indeamna cat mai multe persoane sa se deplaseze pe bicicleta, aratand ca mersul pe bicicleta ne mentine sanatosi, reduce traficul rutier si, implicit, poluarea.

Klaus Iohannis: Sunt alaturi de biciclisti si indemn cat mai multe persoane sa se deplaseze folosind bicicleta

Presedintele Klaus Iohannis a postat, sambata, un mesaj pe Facebook, in care vorbeste despre beneficiile aduse de mersul pe bicicleta, aratand ca aceasta activitate ne mentine sanatosi, reduce traficul.

10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE. Mesajul lui Klaus Iohannis: Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, in care arata ca Romania a demonstrat ca este un partener credibil si predictibil care pledeaza consecvent pentru adancirea proiectului european, pentru respectarea principiilor si valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, dar si ca Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice. Ramanem profund atasati realizarii acestor doua obiective cat mai curand posibil.

in cautarea unui purtator de cuvant pentru Klaus Iohannis. Nemultumirile fostilor comunicatori de la Cotroceni

Dupa demisia neasteptata de acum trei zile a Tatianei Niculescu Bran din functia de consilier prezidential, Klaus Iohannis cauta un nou purtator de cuvant, insa pana atunci, presedintele a numit un consilier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )