Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre prezenta lui Victor Ponta pe platoul Antenei 3: Nu te duci sa te pozezi cu gimnastele ca la sfintele moaste

B1 B1,
Radu Banciu, despre prezenta lui Victor Ponta pe platoul Antenei 3: Nu te duci sa te pozezi cu gimnastele ca la sfintele moaste

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, prezenta premierului Victor Ponta in cadrul unei emisiuni televizate pe Antena 3 alaturi de echipa. continuă pe B1

Victor Ponta, Mihai Gadea si lotul feminin de gimnastica, un selfie de poveste in platoul Antenei 3/ Premierul: Doamna Bitang si doamna Andronescu m-au convins: dublam premiile la gimnastica si la chimie

Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu. Seful guvernului a anuntat ca va dubla premiile gimnastelor si ale olimpicilor la chimie, iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus un selfie de poveste cum nu a mai vazut presa romaneasca, cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Radu Banciu: Mai fatarnic si mai ipocrit decat Mircea Geoana nu ai cum sa fii

Jurnalistul Radu Banciu a declarat duminica seara, in emisiunea sa de pe B1 TV, ca Mircea Geoana este cel mai fatarnic si mai ipocrit om. Mircea Geoana m-a intrigat de mult, de cand il tot aud cum vorbeste .

Victor Ponta: Ii inteleg pe cei care protesteaza, dar Vasluiul inseamna mai mult decat atat

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata, la Vaslui, ca ii intelege pe cei care protesteaza fata de explorarea si exploatarea gazelor de sist, dar a subliniat ca prezenta Chevron in zona este necesara, deoarece judetul are nevoie de investitii. El a recunoscut ca unul dintre motivele pentru care nu a venit in ultimul timp la Vaslui este acela ca anumite televiziuni prietene ar putea profita de prezenta protestarilor pentru a face stiri care sa sperie lumea.

Radu Banciu: Mainile Mihaelei Radulescu sunt maini de mestecat la oala

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat vineri seara ca mainile Mihaelei Radulescu seamana cu cele ale Monicai Macovei, precizand ca arata ca si cum ar fi de mestecat la oala. Se spune ca este o femeie.

Ce a discutat Victor Ponta cu secretarul general al NATO

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, vineri, cu secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, aflat in vizita oficiala in Romania. Cu ocazia intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre situatia de securitate din imediata vecinatate a Romaniei, precum si alte subiecte principale aflate pe agenda NATO, inclusiv in perspectiva Summit-ului din Marea Britanie, din septembrie 2014.

Antonescu, despre calendarul motiunii: Lui Ponta ii e teama de dezbatere

Presedintele liberal Crin Antonescu a criticat, luni, decizia Birourilor Permanente reunite privind calendarul prezentarii si dezbaterii motiunii, relateaza Mediafax. Seful PNL a aratat ca Victor Ponta nu are curaj sa discute despre guvernare, chiar daca are o majoritate solida.

Emil Boc: Victor Ponta se plimba cu chibritul aprins deasupra unui teren pe care e turnata benzina (VIDEO)

Atac dur al fostului premier Emil Boc indreptat catre Victor Ponta. S-a plimbat cu chibritul aprins pe langa un teren cu benzina atunci cand a spus ca isi asuma responsabilitatile pe care, constitutional,.

Victor Ponta: Antibiotice Iasi nu este de vanzare si nici nu va fi

Statul isi va pastra controlul asupra fabricii de medicamente Antibiotice Iasi, care nu se va vinde, a anuntat sambata premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. Ponta a solicitat conducerii companiei sa se implice in gasirea unor solutii pentru redresarea Institutului National de Cercetare si Dezvoltare pentru Microbiologie si Imunologie Cantacuzino.

Secretarul general al NATO, la Bucuresti. Anders Fogh Rasmussen s-a intalnit cu premierul Victor Ponta

Romania a fost felicitata pentru alocarile suplimentare in domeniul apararii si tara noastra nu se afla in niciun fel de pericol atata timp cat este membra NATO, spune premierul Victor Ponta. Seful.

Ion Iliescu crede ca Victor Ponta este candidatul la prezidentiale cu cea mai mare expunere si cu un anumit cumul de experienta

Victor Ponta indeplineste toate conditiile pentru a candida la Presedintie, avand cea mai mare expunere si un anumit cumul de experienta, crede fostul presedinte Ion Iliescu. in momentul de fata este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )