Libnet.ro
UNICEF

11:15

Radu Banciu: De ce il urasc romanii atat de tare pe Ion Iliescu, dar pe Nicolae Ceausescu par sa il fi iertat? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: De ce il urasc romanii atat de tare pe Ion Iliescu, dar pe Nicolae Ceausescu par sa il fi iertat? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu sentimentele extrem de negativ pe care le au romanii la adresa lui Ion Iliescu, sentimente care nu se manifesta si in cazul altor fosti s. continuă pe B1

Adrian Nastase: Am vazut si vad in Ion Iliescu un reper de normalitate politica

Ion Iliescu, primul presedinte postdecembrist, implineste astazi 89 de ani. Relatia fostului sef de stat cu partidul pe care l-a fondat s-a racit in ultima perioada, iar Ion Iliescu a refuzat sa mai participe.

PSD, de ziua lui Ion Iliescu: La multi ani celui pe care Adrian Nastase l-a numit inteleptul politicii romanesti. Dragnea: A facut Romania de azi posibila

PSD ii ureaza La multi ani lui Ion Iliescu, numindu-l singurul presedinte cu adevarat echilibrat si solidar cu dezideratul bunastarii Romaniei. Fostul presedinte Ion Iliescu implineste duminica 89 de ani.

Ion Iliescu mplineste 89 de ani. Mesajele de la PSD si Liviu Dragnea

PSD a postat, duminica, in ziua in care Ion Iliescu implineste 89 de ani, un mesaj pe Facebook in care in care i se ureaza la multi ani si se spune ca a fost poate, singurul presedinte cu adevarat echilibrat si solidar cu dezideratul bunastarii Romaniei. Si Liviu Dragnea a scris un mesaj de de felicitari pe reteaua de socializare, adaugand ca Iliescu este unul dintre oamenii care au facut Romania de astazi posibila.

Ion Iliescu implineste 89 de ani: Un protestatar i-a adus fostului presedinte un PAT DE PUSCARIE drept cadou(VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu implineste duminica 89 de ani. Daca inainte fostul sef de stat isi sarbatorea ziua de nastere cu fast, de cativa ani incoace Iliescu a aparut tot mai rar. Unul.

Ion Iliescu, surpriza neplacuta de ziua de nastere. Protestatarii i-au urat multi ani cu executare

Ion Iliescu implineste astazi 89 de ani, iar acesta si-a serbat ziua cu jandarmii la poarta. Liderii rezist i-au strigat la poarta tu esti criminalul acestei tari si i-au urat multi ani cu.

Ion Iliescu, ELOGIAT de ziua lui de catre partid si de Liviu Dragnea: Promotorul VALORILOR social-democratiei romane moderne (FOTO)

In ziua in care a implinit 89 de ani, Partidul Social Democrat PSD) l-a caracterizat pe Ion Iliescu, intr-o postare pe Facebook, de duminica, drept promotorul valorilor social-democratiei romane moderne si.

INTERVIU Nicolae Ratiu: Pentru Ion Ratiu, tatal meu, Ion Iliescu a fost mereu Ceausescu 2

Ion Ratiu a luptat peste o jumatate de secol impotriva comunismului, atat prin munca depusa in exil, unde a infiintat numeroase asociatii si publicatii romanesti anticomuniste, cat si dupa revenirea in tara, in arena politica a anilor 700;90, cand a aparat in Parlament si in strada frivola democratie romaneasca impotriva abuzurilor emanatilor condusi de Ion Iliescu.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )