Libnet.ro
UNICEF

06:00

Radu Mazare, despre afacerile din Portul Constanta

Antena3 Antena3,
Radu Mazare, despre afacerile din Portul Constanta

Primarul Constantei Radu Mazare a vorbit, in cadrul emisiunii QA de la Antena 3, despre afacerile din Portul Constanta. Radu Mazare a precizat ca pe milionarii care fac afaceri in Portul Constanta. continuă pe Antena3

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Radu Mazare, dupa eliberarea din arest: Nea Dan Rusanu a sforait noaptea de m-a rupt in doua (VIDEO)

Primarul Radu Mazare s-a plans de conditiile din arestul politiei, dupa ce a fost eliberat miercuri seara sub control judiciar, afirmand ca nu s-a putut odihni din cauza faptului ca Dan Radu Rusanu a sforait.

Cum se apara Radu Mazare la iesirea din arest: 'E inadmisibil!'

Avraham a pierdut 300. 000 de euro la acest contract, asa s-a aparat primarul Constantei, Radu Mazare, la iesirea din arest.

Ce a declarat Radu Mazare la iesirea din arest

Radu Mazare a declarat miercuri seara, la iesirea din arest, ca banii pusi in contul lui de Elan Schwartzenberg au reprezentat o datorie preluata de acesta de la un grec si ca in acest dosar nu a existat.

QA. Flota, cheia imbogatirilor din Portul Constanta

Alessandra Stoicescu a readus in atentia publicului, in cadrul emisiunii QA, cazul Flota in care este implicat Traian Basescu. in 1990, Flota Maritima a Romaniei era grupata la NAVROM. Flota navala.

Victor Ponta: Radu Mazare a fost luat din restaurant de parca era Steven Seagal

Radu Mazare, Steven Seagal de Romania. Comparatia ii apartine premierului Victor Ponta care a comentat modul in care a fost ridicat de anchetatori edilul din Constanta si dus la audieri. Seful Executivului s-a.

VIDEO PROFIL Radu Mazare, primarul provocator: de la Che Guevara la uniforma nazista pe podiumul de defilare

Radu Mazare, stapan absolut al feudei Constanta impreuna cu Nicusor Constantinescu, si-a construit in mandatul de primar o imagine publica de politician complet atipic. A gazduit zeci de show-uri de moda si emisiuni de televiziune, a pozat pentru revistele glossy costumat in cele mai bizare personaje, ba chiar a comandat un imn al statiunii Mamaia in care a jucat un rol insemnat. Mereu provocator, a venit la reuniuni de partid costumat in Che Guevara, dar a starnit un scandal imens atunci cand a defilat la un show de moda alaturi de fiul sau imbracat in ofiter nazist. Vezi in clipul de mai jos cele mai provocatoare si excentrice aparitii ale primarului retinut marti de DNA pentru o mita de 175. 000 de euro.

Radu Mazare, intrebat ce ar face in arest la domiciliu: Cica au voie sa intre gagicile

Primarul Constantei, Radu Mazare, a povestit din nou jurnalistilor despre conditiile din arest, spunand ca sunt groaznice si precizand ca daca la recurs va primi arest la domiciliu va putea primi gagici in vizita, transmite.

Reactii dupa retinerea edilului Constantei. Mircea Basescu, despre Radu Mazare: E un circar

Ziarul Adevarul a vorbit cu principalii factori din viata publica a orasului Constanta, oameni de afaceri, fosti adversari politici ai edilului, despre acuzele care planeaza asupra lui Radu Mazare, de luare de mita. Unii au spus ca Mazare este un circar si cand e vorba de distractie si cand e vorba de lucruri grave, insa nimeni nu s-a bucurat sa-l vada pe primar cu catuse la maini.

Stenograme in dosarul Radu Mazare: O chemi sa rezolve problema astazi, ca daca nu, ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. El pierde bani, eu pierdeam imagine

Primarul Mazare i-a cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele pe care le intampina societatea Shapir cu autorizatii si avize de constructie, edilul amenintand ca in caz contract ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. Interceptarile din dosarul DNA, realizate in 2011, arata ca Mazare ii cerea viceprimarului ca problema lui Morgenstern trebuie rezolvata de urgenta. Radu Mazare a declarat ca aceasta convorbire interceptata de DNA nu are legatura cu dosarul Henri Coanda, discutia cu viceprimarul era despre locuintele construite de firma Shapir pentru tineri, nu pentru locuintele sociale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )