Libnet.ro
UNICEF

09:15

Raed Arafat, dupa decesul lui Patrick Ekeng: S-au gasit nereguli serioase

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat, dupa decesul lui Patrick Ekeng: S-au gasit nereguli serioase

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca s-au gasit nereguli serioase in urma controlului efectuat sambata de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, impreuna cu Ministerul Sanatatii, in cazul decesului fotbalistului de la Dinamo Patrick Ekeng. continuă pe Hotnews

Autorizatia de functionare a ambulantelor private Puls, suspendata pentru 30 de zile dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng

Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, condus de secretarul de stat Raed Arafat, si specialistii Ministerului Sanatatii au finalizat controlul la firma Puls, care a asigurat ambulanta la meciul Dinamo-Viitorul, control demarat sambata, in urma decesului fotbalistului Patrick Ekeng. In urma controlului s-au constatat 'neglijente si abateri grave'. Departamentul pentru Situatii de Urgenta a dispus suspendarea pentru o perioada de cel putin 30 de zile a autorizatiei de functionare a firmei private de ambulanta, pana la remedierea tuturor deficientelor, anunta MAI, intr-un comunicat.

Meciurile din acest weekend din Liga 1 au fost amanate dupa decesul lui Patrick Ekeng

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca meciurile din Liga 1 care ar fi trebuit sa se joace in acest weekend vor fi amanate, dupa ce jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit pe teren vineri seara.

Finala Cupei Romaniei, amanata dupa decesul lui Patrick Ekeng

Finala Cupei Romaniei dintre echipele Dinamo si CFR Cluj, programata la 10 mai, a fost amanata de Federatia Romana de Fotbal in urma decesului jucatorului Patrick Ekeng de vineri seara, din timpul meciului cu FC Viitorul.

Cum au reactionat vedetele dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng

Lumea fotbalului este in doliu, iar o tara intreaga este revoltata, dupa ce Patrick Ekeng, fotbalistul de la Dinamo, a murit pe teren, in timpul meciului, in conditiile in care echipajul de medici se afla pe stadion dar a intervenit prea tarziu. Pe retelele de socializare au aparut zeci de mii de mesaje despre acest subiect. Printre ele, si de la vedete cunoscute.

Mesaj cutremurator, dupa moartea dinamovistului Patrick Ekeng: Un profesionist incredibil si un competitor de neatins. Nimic nu are valoare mai mare decat viata

Doliu in lumea fotbalului, dupa moartea lui Patrick Ekeng! Fotbalistul a incetat din viata vineri seara, in timpul unui meci cu Viitorul Constanta, dupa mai bine de ora in care medicii au i.

Noi dezvaluiri si imagini despre decesul fotbalistul Patrick Ekeng. Liviu Batineanu, medic Dinamo, la audieri: Nu a fost nevoie de resuscitare pe teren, avea puls si respira

Medicul echipei Dinamo, Liviu Batineanu, a fost audiat duminica, la Politia Capitalei, in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng, la iesire acesta declarand ca a respectat protocolul in momentul in care jucatorul s-a prabusit pe teren. Am respectat protocolul. Asistenta medicala de urgenta o asigura ambulanta, a spus presei medicul.

Noi dezvaluiri si imagini despre decesul fotbalistul Patrick Ekeng. Ce a declarat medicul lui Dinamo la audieri

Medicul echipei Dinamo, Liviu Batineanu, a fost audiat duminica, la Politia Capitalei, in cazul mortii fotbalistului Patrick Ekeng, la iesire acesta declarand ca a respectat protocolul in momentul in care jucatorul s-a prabusit pe teren. Am respectat protocolul. Asistenta medicala de urgenta o asigura ambulanta, a spus presei medicul.

Decesul lui Patrick Ekeng: Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis, sambata, un dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul mortii jucatorului Patrick Ekeng.

Decesul lui Patrick Ekeng, in presa internationala: Zeci de fani cu ochii in lacrimi s-au adunat in fata spitalului

Vestea tragicului deces al lui Patrick Ekeng a facut imediat inconjurul lumii. Stirea a fost preluata de agentiile de presa si siturile marilor publicatii internationale si a fost deja urmata de.

Mesajul presedintelui FIFA Gianni Infantino dupa moartea lui Patrick Ekeng

Vestea mortii fotbalistului de origine cameruneza Patrick Ekeng a indurerat o lume intreaga. Presedintele FIFA, Gianni Infantino, a transmis un mesaj de condoleante familiei, prietenilor si fanilor jucatorului de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )