Libnet.ro
UNICEF

12:30

Raed Arafat: Infectarea simultana cu COVID-19 si gripa sezoniera poate fi fatala

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: Infectarea simultana cu COVID-19 si gripa sezoniera poate fi fatala

Infectarea simultana cu virusul gripal sezonier si cu SARS-CoV-2 poate fi fatala persoanelor vulnerabile, atentioneaza seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Raed Arafat a declarat la Antena 3 ca din aceasta cauza este foarte importanta vaccinarea antigripala, pentru ca ar putea scadea riscul unei infectii severe in urma infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Daca stii ca faci petrecere acasa si nu respecti regulile, poate bunica, mama, tata se vor infecta si poate il vei pierde pe unul dintre ei. Sa analizezi foarte bine daca vrei sa faci acest lucru (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, i-a indemnat pe cei care vor sa dea petreceri in perioada urmatoare sa se gandeasca bine inainte, caci s-ar putea sa ajunga sa sufere chiar.

Raed Arafat: Daca au pus sticla si pereti pentru a pastra caldura, terasele devin si ele inchise Cresele si after school-urile raman deschise Declaratia va fi scrisa de mana, dar poate fi si sub forma unui formular descarcat (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a oferit o serie de clarificari cu privire la actualizarea regimului de restrictii din Romania, in conditiile in care,.

Raed Arafat: Terasele acoperite cu diferite tipuri de pereti pentru a pastra caldura sunt considerate spatii inchise

Secretarul de stat Raed Arafat a facut noi precizari vineri referitoare la regulile care trebuie respectate in restaurante, baruri si cafenele. Acesta a anuntat ca a fost clarificat ce se poate intelege prinr-un.

De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Romania intra in carantina partiala, de luni, 9 noiembrie. Dupa ora 23. 00 se poate iesi din casa doar cu declaratie pe propria raspundere, scolile trec in regim online, magazinele se inchid mai devreme, iar masca sanitara devine obligatorie peste tot in Romania, in spatiile deschise. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat intr-o conferinta de presa de ce au fost luate aceste masuri.

Raed Arafat rupe tacerea. De ce a fost restrictionata, de fapt, circulatia in timpul noptii

Raed Arafat a explicat in cursul serii de duminica despre noile masuri care se vor intra in vigoare incepand de astazi. Seful DSU a mentionat in mod special despre interdictia de a circula noaptea si despre categoria de persoane care a influentat aceasta decizie. Ce pericole existau in timpul noptii Raed Arafat a vorbit in .

RAED ARAFAT: Vom incerca ca impactul masurilor sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic

Secretarul de stat din Ministerul de Interne Raed Arafat afirma ca intelege nemultumirea unora dintre cei a caror activitate este afectata de noile masuri implementate de Guvern pentru reducerea raspandirii noului coronavirus, insa arata ca daca continuam cu exceptiile in sensul eu nu, celalalt nu, celalalt nu, la un moment nu vom mai avea masuri pe care sa putem le implementam pentru a reduce impactul virusului. Cu siguranta, vom incerca tot posibil ca impactul sa fie cat mai mic pe populatie si mai ales din punct de vedere economic a declarat el, potrivit News.

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

RAED ARAFAT: Vor fi achizitionate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru vaccinare

Guvenul a adoptat joi seara o ordonanta de urgenta privind achizitia de materiale sanitare si echipamente in valoare de 67 milioane euro, a anuntat, astazi, secretarul de stat in MAI Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, care a precizat ca, printre altele, vor fi cumparate trei milioane de teste rapide pentru COVID-19 si 10 milioane de seringi pentru viitoare campanie de vaccinare impotriva SARS-CoV-2.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

RAED ARAFAT: Guvernul a adoptat noi masuri care vor fi aplicate la nivel national, incepand de luni

Guvernul a adoptat joi seara o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pentru limitarea raspandirii cazurilor de COVID-19 si care urmeaza sa intre in vigoare de luni, pentru o perioada de 30 de zile, a declarat, astazi, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )