Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razboiul germano-britanic se inteteste pe piata telecom din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Razboiul germano-britanic se inteteste pe piata telecom din Grecia

Operatorul britanic de telefonie Vodafone Group negociaza majorarea participatiei detinute la Hellas Online SA, furnizor de servicii de Internet in Grecia, au declarat azi pentru Bloomberg, surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari patru banci din Grecia mai au nevoie de capital suplimentar de 5 miliarde de euro

Cele mai mari patru banci din Grecia - National Bank, Alpha Bank, Piraeus Bank si Eurobank - mai au nevoie de capital suplimentar de circa 5 miliarde de euro, reiese din al doilea test de stres efectuat de banca.

Peste 5.000 de protestatari se afla in continuare in Piata Independentei din Kiev

Peste 5. 000 de protestatari se aflau vineri dimineata in Piata Independentei din Kiev, in timp ce prezenta fortelor de ordine nu a fost observata in imediata apropiere a baricadelor ridicate de manifestanti sau a strazilor din centrul capitalei.

Piata auto din Romania a crescut cu peste 15% in ianuarie

Piata auto din Romania a inregistrat in ianuarie o crestere de 15,5%, la 4. 797 de unitati, o crestere similara avand si autoturismele, de 15,6%, la 3. 855 de unitati, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

59 de amenzi in valoare de 619.100 lei au fost aplicate pentru nereguli in piata telecom in anul 2013

59 de amenzi in cuantum total de 619. 100 de lei au fost aplicate anul trecut pentru nerespectarea normelor legale pe piata de comunicatii electronice si servicii postale de catre Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM), a anuntat joi autoritatea. Aproximativ o treime din numarul total de actiuni de control, respectiv 1. 692 dintre acestea, au vizat furnizorii de comunicatii electronice - 870 de controale la furnizorii de internet, 68 la furnizorii de telefonie si 754 la furnizorii de servicii de retransmisie a programelor audiovizuale, in urma carora au fost aplicate 28 de amenzi in valoare totala de 472. 000 lei.

Dacia, in topul cresterilor in Europa. Piata auto din UE si-a continuat revenirea in ianuarie

Piata auto europeana a crescut in ianuarie pentru cea de-a cincea luna consecutiv, Dacia inregistrand cel mai bun inceput de an in topul marcilor, cu un avans de 38,9%, potrivit datelor publicate marti de Asociatia Constructorilor Europeni de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )