Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razvan Ciobanu s-ar fi intalnit cu un calugar tibetan. Creatorul de moda ar fi stat in transa cateva zile de care nu isi aduce aminte nimic

Antena3 Antena3,
Razvan Ciobanu s-ar fi intalnit cu un calugar tibetan. Creatorul de moda ar fi stat in transa cateva zile de care nu isi aduce aminte nimic

Razvan Ciobanu se intalnise cu cateva zile in urma cu un calugar tibetan. Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3, de Vica Blochina. Se pare ca creatorul de moda ar fi stat in transa mai. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Razvan Ciobanu s-a intalnit cu un calugar tibetan inainte de Paste. Ce i s-a intamplat apoi

Razvan Ciobanu se intalnise cu cateva zile in urma cu un calugar tibetan, a dezvaluit prietena acestuia Vica Blochina, marti, in emisiunea La Maruta.

Noi informatii despre accidentul in care a murit Razvan Ciobanu. Masina pe care o conducea nu era a lui

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie petrecut in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda, in varsta de.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

Razvan Ciobanu se pregatea de un proces in instanta. Avocata creatorului de moda a facut noi dezvaluiri

Oana Anghel, avocata lui Razvan Ciobanu, a declarat ca pregatea impreuna cu creatorul de moda o actiune in instanta care urma sa inceapa imediat dupa sarbatorile de Paste. Eu exclud ipoteza.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Adina Buzatu, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident auto a devastat lumea modei romanesti. Creatoarea Adina Buzatu a reactionat si ea la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Claudiu Galatescu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost revelatia modei romanesti

Analistul de moda Claudiu Pavelin Galatescu a reactionat la vestea crunta a mortii lui Razvan Ciobanu intr-un teribil accident. O noua pagina din Istoria Modei Romanesti a fost inchisa in dimineata asta.

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a murit intr-un accident de circulatie petrecut in judetul Constanta VIDEO

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in.

Razvan Ciobanu a murit. Creatorul de moda a murit intr-un accident de circulatie

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste. Razvan Ciobanu si-a gasit sfarsitul intr-un accident de circulatie in Sacele, judetul Constanta. Creatorul de moda era singur in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )