Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stirile ProTV: Razvan Ciobanu s-a intalnit cu un calugar tibetan inainte de Paste. Ce i s-a intamplat apoi

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Razvan Ciobanu s-a intalnit cu un calugar tibetan inainte de Paste. Ce i s-a intamplat apoi

Razvan Ciobanu se intalnise cu cateva zile in urma cu un calugar tibetan, a dezvaluit prietena acestuia Vica Blochina, marti, in emisiunea La Maruta. continuă pe Hotnews

Razvan Ciobanu s-ar fi intalnit cu un calugar tibetan. Creatorul de moda ar fi stat in transa cateva zile de care nu isi aduce aminte nimic

Razvan Ciobanu se intalnise cu cateva zile in urma cu un calugar tibetan. Dezvaluirea a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3, de Vica Blochina. Se pare ca creatorul de moda ar fi stat in transa mai.

Stirile ProTV: Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu- Surse

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate.

Stirile ProTV: Animatie grafica: Cum s-a produs accidentul in care a murit Razvan Ciobanu

Destinul designerului Razvan Ciobanu s-a frant luni, la doar 43 de ani, starnind o unda de soc in lumea modei romanesti. S-a intamplat dimineata devreme, in judetul Constanta.

Ce scria Razvan Ciobanu in ultima sa postare pe Facebook

Razvan Ciobanu a murit. Razvan Ciobanu a murit intr-un cumplit accident rutier, in doua zi de Pasti, la varsta de 43 de ani. Razvan Ciobanu a murit. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut decat sa.

UPDATE Ce au gasit anchetatorii la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce a fost aruncatdin masina

Conform unor surse din randul anchetatorilor, la locul accidentului unde a murit creatorul de moda Razvan Ciobanu au fost gasite doua carti de identitate. Concret, una ii apartine lui Razvan Ciobanu, in timp ce celalalt buletin este al unui tanar din Calarasi. in plus, anchetatorii au ajuns la concluzia ca Ciobanu nu purta centura de siguranta.

Reactia lui Codin Maticiuc dupa ce a aflat ca Razvan Ciobanu a murit: M-am simtit prost ca am vazut ca...

Cunoscutul om de film si showbiz Codin Maticiuc a reactionat la vestea ca Razvan Ciobanu a murit la varsta de 43 de ani intr-un cumplit accident rutier. RIP Razvan Ciobanu Pe Razvan l-am vazut ultima.

Trupul lui Razvan Ciobanu a fost depus la capela cimitirului Progresul

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Razvan Ciobanu a fost depus, in urma cu putin timp, la capela cimitirului Progresul din Bucuresti. Trupul neinsufletit al creatorului de moda Razvan Ciobanu a.

Razvan Ciobanu ar fi incercat sa trimita acest SMS. Ce s-a intamplat de fapt?

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina. El a pierdut controlul masinii si a fost gasit decedat de politie. Avea 43 de ani. Accident rutier grav, la iesire din localitatea Sacele spre Navodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un barbat de 43 de ani, a condus un autotirism, a parasit partea [] .

Tatal lui Razvan Ciobanu, primele declaratii despre accident. Cum a fost gasit trupul designerului

Razvan Ciobanu a murit luni dimineata intr-un accident de masina, intre localitatile Navodari si Sacele. Razvan Ciobanu a rulat cu autoturismul aproape un kilometru in afara soselei, a declarat.

Noi detalii despre Razvan Ciobanu. Creatorul de moda ar fi fost foarte abatut si ajunsese si la psihlog

Nu este un secret faptul ca Razvan Ciobanu a murit fara a-si rezolva problemele care-i apasau greu pe suflet. Unul dintre prietenii sai cei mai buni si ultima persoana alaturi de care Razvan Ciobanu a stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )