Libnet.ro
UNICEF

09:45

Reactia lui Dani Mocanu dupa ce a fost saltat de mascati pentru ultimul sau videoclip

Adevărul Adevărul,
Reactia lui Dani Mocanu dupa ce a fost saltat de mascati pentru ultimul sau videoclip

Dani Mocanu, un manelist cunoscut in lumea showbizului, a fost ridicat de fortele de ordine luni dimineata, la ora 6:00, din casa lui din Pitesti, fiind cercetat penal pentru savarsirea infractiunii de incitare la ura sau discriminare. continuă pe Adevărul

Manelistul Dani MOCANU, saltat de mascati din curtea casei

Manelistul Dani Mocanu a fost saltat, luni, de mascati. Fratele acestuia a declarat ca manelistul a fost ridicat din fata casei din Pitesti.

Reactia lui Alex Cumpanasu, dupa demisia ministrului de Interne. incerc sa ma calmez. Mi-a spus ca vine la minister!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macenasu, a vorbit cu Nicolae Moga, cu doar cateva minute inainte ca acesta sa-si dea demisia din functia de ministru de Interne. Cumpanasu a povestit cum a decurs dialogul dintre ei si ce i-a spus Moga cu privire la ancheta din cazul de la Caracal. Alexandru Cumpanasu si Nicolae Moga, intalnire .

Reactia familiei Alexandrei Macesanu, dupa ce a vazut transcriptul discutiei dintre fata si operatorul 112: E sfasietor!

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a vorbit despre modul cum au reactionat parintii fetei dupa ce au vazut transcriptul dintre fata lor si operatorul 112. inregistrarile le-am vazut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )