Libnet.ro
UNICEF

06:00

HM a reactionat dupa ce mai multe celebritati au acuzat compania de rasism! Gigantul suedez a trecut la masuri

Antena3 Antena3,
HM a reactionat dupa ce mai multe celebritati au acuzat compania de rasism! Gigantul suedez a trecut la masuri

Dupa ce mai multe personalitati au acuzat HM de rasism, retailul de moda a reactionat si si-a recunoscut gafa. HM, una dintre cele mai mari companii din retailul de moda, care s-a extins masiv. continuă pe Antena3

Astronomul roman care a descoperit mai multe stele variabile. Formeaza astrofizicieni si recupereaza asteroizi pierduti de sub observatie

Ovidiu Tercu, muzeograf si astronom la Observatorul Astronomic Galati,este pasionat de mic copil de astronomie. A crescut construind avioane si nave, iar constructia telescopului de la Observatorul Astronomic din Galati s-a facut dupa indicatiile sale, in prezent fiind chemat in calitate de expert pentru realizarea unor obiective similare in mai multe orase mari ale tarii.

Klaus Iohannis a semnat, astazi, mai multe decrete de lege

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat, astazi, mai multe decrete de lege, printre care se numara si decretul cu privire la eliberarea din functia de judecator la Curtea de Apel Timisoara a doamnei Maria Bacau, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Ce firme cauta angajati: Top domenii cu cele mai multe locuri de munca

Cele mai multe joburi disponibile la inceput de an sunt pentru candidatii cu experienta in domeniul IT, in vanzari si retail, in domeniul economic si in cel al transporturilor, potrivit unei analize Bestjobs, citata de Agerpres.

Uimit de performantele amoroase ale fiului sau, barbatul a montat mai multe camere in dormitorul acestuia. insa ce a urmat este de-a dreptul socant

Auzea mereu zgomote ciudate din camera fiului sau, asa ca extrem de curios sa vada ce se intampla in timpul partidelor sale amoroase, barbatul a instalat mai multe camere video in camera ac.

Romanul care a dezvoltat mai multe metode pentru detectia energiilor electromagnetice din locuinte si masini

Gigi Chivu a creat de-a lungul anilor mai multe modalitati de a masura energiile electromagnetice provenite de la antenele de telefonie mobila si radio, obiectele electronice si masini care afecteaza sanatatea persoanelor aflate in raza acestora. in functie de nivelul energiilor electromagnetice, el vine cu solutii pentru reducerea acestora in limite care le fac inofensive pentru ocupantii imobilelor in cauza sau pasageri.

Mai multe ONG-uri ii solicita presedintelui Iohannis, medierea conflictului intre stat si societate

Mai multe organizatii non-guvernamentale ii solicita presedintelui Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisa, medierea conflictului intre stat si societate.

UPDATE Ceata densa pe mai multe drumuri din Buzau, Vaslui si Vrancea; politistii ii sfatuiesc pe soferi sa fie prudenti

Traficul rutier pe mai multe drumuri din judetele Buzau, Vaslui si Vrancea se desfasoara ingreunat, sambata dimineata, in conditii de ceata densa, informeaza Centrul Infotrafic.

Mii de oameni, blocati in masini pe o autostrada din Spania. Cod rosu de ninsoare in mai multe regiuni VIDEO

Mii de oameni au petrecut noaptea de sambata spre duminica blocati in masini pe o autostrada din Spania, dupa ce o ninsoare abundenta a facut imposibila deplasarea in regiunea Castilla y Leon.

Dupa mai putin de o luna de arest, fiul unui celebru interlop din Iasi a fost eliberat

Dupa ce a fost lipsit de libertate mai putin de o luna, baiatul cel mare al unui interlop din Iasi a fost eliberat din arest preventive si plasat in arest la domiciliu. Barbatul, in varsta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )